1317
ODLUČNO ”NE” MITISERIMA!

ODLUČNO ”NE” MITISERIMA!

1317
SHARE

Svima nam je poznata „noćna mora“ zvana mitiseri!

Oni su samo prva faza izbijanja bubuljica. Stvaraju se u porama kože i u njima se nalazi nakupljeni sebum i mrtve ćelije kože. A svoju ružnu crnu boju dobijaju kada dođu u kontakt sa vazduhom. Kada koža nije očišćena, mrtve ćelije kože se skupe u porama i zapuše ih. Ako želiš da mitiseri budu što dalje od tebe, treba da čistiš kožu temeljno.

Uploaded with ImageShack.us

Rešenje nudi Clean&Clear Blackhead kolekcija za čišćenje lica. Ovi proizvodi sadrže salicilnu kiselinu, dobro poznat i efikasan sastojak za borbu protiv mitisera i bubuljica što omogućava da dubinski očistiš pore, ukloniš prekomerni sebum, mrtve ćelije kože i nečistoće i rešiš se svoje „noćne more”.

Uploaded with ImageShack.us

U zavisnosti od tipa Clean&Clear Blackhead proizvoda, drugi sastojci poput mineralnog pudera, aloe i kamilice pomažu u jačanju delovanja salicilne kiseline. I tvoja koža će biti čista i lepa!

5 KOMENTARA

  1. Owe ne walja,ja sam kupila i umiwam se swako weče weć mesec dana-ne deluje ni malkice. Ipak,swe zawisi od tipa kože možda će nekom od was ipak pomoći. Ja sam kupila u apoteku.

  2. Devojke, ovo je samo zavaravanje, ovi gelovi i kreme nikad neće skroz očistiti vašu kožu, imam 16 godina i već dve godine imam bubuljice i mitisere, sve sam živo probala: Niveu, Loreal i slično, ali ništa! Onda sam počela koristiti Eucerinov sapun (za čišćenje) i Losion sa kindamicinom, i prezadovaljna sam ( Ne sadrže parfeme i slično, samo se ne sme preterivati jer isušuju kožu) (Ovo dvoje košta oko 700 din, i ima u svim apotekama) Nadam se da će pomoći :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.