Start Style Beauty Tips Odaberi šminku za novogodišnju noć!

Odaberi šminku za novogodišnju noć!

SHARE

Ukoliko si odlučila šta ćeš obući u novogodišnjoj noći, vreme je da odabereš  i odgovarajuću šminku za svoj autfit! BRAVO će  ti pokazati nekoliko trikova kako da se pretvoriš u glamuroznu It-Girl!

Za početak obavezno nanesi neku hidrantnu kremu koja ubija sjaj.  To je vrlo bitno jer će ti lice celu noć biti pod šminkom i krema je potreba da spreči mašćenje kože!

1. TEN Podloga za šminkanje treba da bude besprekorna da bi na kraju uspela da postigneš  željeni efekat! Umesto pudera najbolje bi bilo da naneseš toniranu kremu – ne šteti tvojoj mladoj koži, a svakako pokriva sve nepravilnosti na licu!

2. RUMENILO Rumenilo boje breskve ili roze daje  svežinu tvom licu. Najbolje je da ga naneseš na sredinu obraza − ispod jagodica, a iznad vilične kosti − pokretima od ivice usana ka uhu.

3. OČI I USNE Način na koji šminkaš oči i usne otkriva tvoj stil!

ROMANTIČNA ZAVODNICA

Senka boje kajsije i roze odličan su izbor ukoliko želiš da ostaviš utisak nežne devojke! Nanesi je preko celog kapka, a liniju ispod obrva posvetli belom senkom, tako će ti oči još više doći do izražaja. Nakon toga stavi dosta maskare.  Ako se odlučiš da ovim bojama našminkaš oči obavezno usne namaži nekom tamnijom nijansom – to je jedno od osnovnih pravila šminkanja! Posluži će ti karmin upečatljive ciklama boje ili braon sjaj za usne!


VAMP  GIRL

Za smokey eyes odličan izbor su crna, tamnobraon ili teget senka! Odaberi jednu od ove tri nijanse u zavisnosti koje boje je tvoj ten! Senku nanesi na celu duplju gornjeg kapka i tankom linijom duž donje ivice oka! Stavi dosta maskare da bi postigla efekat sexy zavodnice! Na usne nanesi bezbojan sjaj ili sjaj rozih nijansi!

RETRO DAMA

Ukoliko želiš da izgledaš poput starih holivudskih glumica kakva je bila Marilyn Monroe, onda je  ovakva šminka najbolji način da postigneš look retro dame! Nanesi belu senku i crnom olovkom za oči ocrtaj ivicu gornjeg kapka! To isto uradi i na ivici donjeg kapka! Takođe maskara je neizbežna! Na usne nanesi crveni ruž ili jarko crveni sjaj! Izgledaćeš božanstveno!

Šljokice obavezno nanesi na kapke, bez obzira za koji se look odlučiš, samo vodi računa da ne preteraš!

OSTAVI KOMENTAR