Start Style Beauty Tips Najbolje šiške za tvoje lice

Najbolje šiške za tvoje lice

SHARE

Promena frizure za mnoge je devojke stresna, a za nju treba i dosta hrabrosti. Mali korak poput rezanja šiški transformisaće tvoju frizuru u sasvim novu, a na tebi je samo da odabereš pravi oblik koji odgovara tvom licu.

Ovalno lice

Ako je tvoje lice ovalnog oblika, smatraj se srećnom, jer tebi odgovaraju svi tipovi šiški. Odaberi guste ravne, ili one umerenije, duže šiške na stranu, a svaki će ti stil odlično pristajati.

Okruglo lice

Kod ovog je oblika potrebno stvoriti utisak dužine, pa će ti najbolje pristajati nešto tanje, duže šiške na stranu, koje će do izražaja dovesti i tvoje jagodične kosti.

Kockasto lice

Kod kockastog je lica potrebno ublažiti oštrinu, a to ćeš najbolje postići dužim šiškama na stranu ili razdvojenim šiškama, koje će omekšati tvoje konture.

Srcoliko lice

Srcoliko lice završava pomalo špičastom bradom, a šiškama ćeš pokušati da stvoriš utisak zaobljenosti, pa ti najbolje odgovaraju kose šiške koje mogu biti deblje ili tanje, zavisno od toga šta ti se više sviđa.

Trouglasto lice

Ovom obliku pašu gotovo sve šiške, a jedino što moraš izbegavati jesu duge šiške na stranu, koje će dodatno izdužiti tvoje lice.

OSTAVI KOMENTAR