441
Lepa za pet minuta

Lepa za pet minuta

441
SHARE

7270_shutterstock_21790585-ide_650x380

Kasniš? Uz samo nekoliko osnovnih proizvoda možete učiniti da ti lice zablista za manje od pet minuta.

zp-korektor

1. KOREKTOR 

Ukoliko želiš da sakriješ kolutove ispod očiju ili neku bubuljicu, odvoji 30 sekundi za nanošenje korektora, jer ti više i ne treba.
Možeš ga koristiti i pre i posle nanošenja podloge, samo odaberi pravi ton.
Umesto da ga utrljavaš, blago ga utapkaj u maloj količini pomoću sunđera ili jagodica prstiju.

2. TONIRANA KREMA

Ukoliko izabereš kvalitetnu toniranu kremu, ona će ti osvetliti lice, pokriti nedostatke i hidrirati i negovati kožu. Ovakve kreme mogu da prekriju bubuljice, učine pore manje vidljivim i prikriju bore i fleke na koži, a lakše su od tečnog pudera i koži daju svežiji izgled.

3. KREON ILI SENKA, ODABERITE!

Kada se žuriš, a bitno je da izgledaš što bolje nema potrebe za ozbiljnim akcijama vezanim za šminkanje očiju. Umesto kombinacije ova dva preparata odaberite jedan ili drugi, ako želiš prirodniji izgled odlučite se za senku u nekoj od prirodnih boja, a ako želiš da istakneš oči i pogled nanesi tanku liniju kreonom ili ajlajnerom na gornju ivicu trepavica.  Pored ovoga treba ti još samo jedan sloj maskare, i za minut dva, oči su našminkane.

4.  RUMENILO 

Tvoj izgled osvežiće rumenilo, mada vodi računa da ono ne izgleda suviše napadno. Tanak sloj u boji svega nekoliko nijansi drugačijoj od boje tvog tena je sve što ti treba za svež dnevni izgled.

sami-napravite-sjaj-usne-slika-55732

 5. SJAJ ZA USNE 

Neka završni detalj na tvom licu bude sjaj za usne, koji se nanosi u svega nekoliko sekundi a to možeš da radiš i usput dok hitaš ka vratima.

Izvor: zena.blic.rs

11 KOMENTARA

  1. Ovo mi je omiljeni odjeljak, i zamoliću vas da sve češće objavljujete ”Beauty Tips” :333 Potrebno mi je
    Pozdrav Bravo :*

  2. samo teras devojke da trose pare i da se sminkaju..alo,udite prirone,inace ce misliti da ste zaljubljene u smonku,modu i ostalo..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.