Start Style Beauty Tips Lepa preko noći!

Lepa preko noći!

SHARE

shutterstock_2487351

Vreme je za spavanje, a san je neophodan za lepotu! BRAVO ti je pripremio razne trikove koje možeš da primeniš pre odlaska na spavanje i ujutru ćeš izgledati božanstveno. Oduševićeš se kada se pogledaš u ogledalo!

Ne ometaj!
Da bi imala zaista dubok i miran san, tvoja soba bi trebalo da bude potpuno zamračena. Nije moguće da to postigneš? Naravno da jeste – nabavi masku za spavanje!

Predivna kosa
Pre odlaska u krevet namaži na kosu specijalnu noćnu masku. Kada se probudiš, kosa će ti biti neverovatno meka!

Nema raščupane kose
Ako imaš dugu kosu, onda sigurno znaš da se ona najčešće zamrsi preko noći. Stoga je najbolje da je upleteš u pletenicu. Na taj način sprečićeš njeno zapetljavanje i sledećeg dana će izgledati bujnije!

“Buđenje” kože
Preko noći se koža regeneriše. A ti u tome možeš da joj pomogneš! Nanesi hidrantnu kremu u što debljem sloju (poput maske). Dok budeš spavala, koža će upiti kremu i ten će ti biti blistav!


Beli zubi
U usnoj duplji se tokom noći dešavaju različiti procesi. Da bi sprečila nastanak bakterija u ustima, upotrebi vodicu za ispiranje usta. Sledećeg jutra imaćeš izuzetno svež dah!

Poljubac za laku noć
Specijalnom negom usana koja deluje preko noći učinićeš svoje usne mekima i čulnima. Jednostavno nanesi balzam za usne u debljem sloju pred spavanje!

Smirenje
Mirisi nekih biljaka, poput valerijane, nerolija i lavande imaju umirujuće dejstvo. Rasprši ih po svojoj sobi i neće ti biti potrebno mnogo vremena da zaspiš…

Uspavana lepotica
Kupka za opuštanje ili tuširanje toplom vodom biće odlična priprema za spavanje. Pre nego što se zavučeš ispod ćebeta, celo telo namaži hranljivim losionom za telo. Koža će ti sledećeg jutra biti glatka i meka!

Svilenkasti sjaj
Ako pre spavanja budeš negovala i ruke, onda ćeš sledećeg jutra imati predivnu kožu. Dakle, obavezno namaži kremu za ruke pre spavanja!

Baš je praktično: dok ti spavaš, postaćeš sve lepša. Lepo sanjaj.

SAVETI ZA BOLJI SAN
1. Nemoj previše kasno da večeraš, jer punog stomaka nećeš moći mirno da spavaš. Idealno: tri sata pre spavanja trebalo bi da se završi tvoj poslednji obrok.
2. Kafa, crni čaj i kola sadrže kofein. Pre spavanja nemoj da ih piješ, inače se nećeš smiriti cele noći!
3. Tvoje telo i tokom noći koristi kiseonik. Dakle pre spavanja najmanje deset minuta provetri svoju sobu. Idealna je sobna temperatura od 16 do 18 stepeni C.

OSTAVI KOMENTAR