475
Kul ili bljak? Stigli lakovi za nokte namenjeni muškarcima

Kul ili bljak? Stigli lakovi za nokte namenjeni muškarcima

475
SHARE

Inspirisana emo pop zvezdama i metroseksualcima u selebriti svetu, kozmetička kuća EvolutionMan proizvela je liniju lakova za nokte namenjenu isključivo muškarcima.Umesto očekivane crne boje za nokte koju su proslavili muzičari poput Davea Navarra i Adama Lamberta, u kolekciji su se našle i nežnije nijanse za muškarce koji vole “prirodan izgled”. Uz to, kolekcija EvolutionMan lakova za nokte donosi i tri metalik nijanse – u ljubičastoj, srebrnoj i biserno beloj boji.

Osnivač kozmetičke kuće EvolutionMan objasnio je da su se vremena promenila, pa muškarci ne samo da lakiraju nokte, nego su se već i zasitili klasičnih nijansi: “Do sada, najpopularnije nijanse bile su plava, crna i bela. Sada sam muškarcima hteo da ponudim i metalik nijanse koje podsećaju na metalik boje na automobilima.

12 KOMENTARA

  1. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLJAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kako i mozete nesto ovako da pitate???????????????Kada znate da ce svi da kazu Omg..Fuj….itd….cCccccccc O.o

  2. AaAaAaAaAaAAAAAaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    OVO JE PARANORMALNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.