96
Kozmetički preparati s kojima ćeš izgledati super i na vrućinama

Kozmetički preparati s kojima ćeš izgledati super i na vrućinama

96
SHARE

Nesnosne vrućine utiču i na naš izgled pa tako samo nekoliko minuta nakon što smo izašle iz kuće izgledamo kao da smo se satima znojile u teretani. Masna T zona i rastopljena maskara ne izgledaju privlačno pa ti donosimo spisak od pet stvari koje će te “spasiti” ovog leta.

1. Papirići za upijanje masnoće

Ovi papirići dolaze u slatkim malim pakovanjima, a mogu se naći u gotovo svakoj apoteci ili parfimeriji. Genijalni papirići izvrsno će upiti masnoću s tvog lica pa ga ostaviti lepim i matiranim za samo nekoliko sekundi. P.S. Matirajuće papiriće možeš koristiti i kad ne stigneš da opereš kosu, a želiš da upiješ masnoću s vlasišta.

2. Termalna vodica u spreju

Nošenje bočice s vodom u spreju sjajna je ideja jer, osim što će te rashladiti i doneti ti preko potrebnu svežinu, ova će tečnost vratiti vlagu na tvoje lice dehidrirano od sunca i klime.

3. Bronzer

Bronzer je jedan od najboljih rešenja za postizanje blago preplanulog tena i matiranje lica, a važno je samo pripaziti na to da nije pretaman i da ga ne nanosiš u predebelim slojevima.

4. Vodootporna olovka

Ako voliš koristiti olovku za oči, ali u letnjim danima zbog nje uvek izgledaš uplakano i neuredno, odluči se za vodootpornu varijantu. Neće se topiti, razlivati ni preslikavati pa ćeš tokom celog dana izgledati besprekorno.

5. Stick za usne sa zaštitnim faktorom

Kako bi bile lepe i negovane, i usne treba zaštititi od štetnog uticaja sunca pa ti preporučujemo da leti uz sebe uvek imaš stick sa zaštitnim faktorom.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.