Start Style Beauty Tips Kockice leda u službi lepote

Kockice leda u službi lepote

SHARE

kockice-leda-za-lice

Novi kozmetički proizvod koji će dati odgovor na sve vaše probleme u vezi sa kožom jesu – kockice leda! No, kada ih koristite za lice, umotajte ih u gazu jer direktnom primenom leda na lice možete dovesti do pucanja kapilara.

Kockice leda se koriste za smanjenje vidljivosti akni. Nekoliko minuta kockicom leda trljajte područje kože zahvaćeno aknama i smanjićete upalu.

Led je takođe odlično rešenje za osobe koje imaju masnu kožu. Umivajte se drobljenim ledom sedam dana i videćete pozitivne rezultate.

Osobe koje imaju velike pore na licu i vratu trebalo bi 30 dana da primenjuju tretman s kockicama leda, to jest da njime svakodnevno masiraju lice i vrat.

Za instant osveženje koristite kockice leda u kombinaciji s ružinom vodom jer na taj način možete ublažiti opekotine od sunca.

Da li ste znali da led možete koristiti i za uklanjaje dlačica s lica? Iako je to dugotrajan proces, hladnoća može potpuno da umrtvi koren dlake. Nakon što izmasirate lice kockicama leda, primenite i prirodni piling za lice.

Tekst: Life Content
Izvor: Ljepota.ba

OSTAVI KOMENTAR