3806
Kim K savetuje: Kako napraviti elegantnu zalizanu frizuru

Kim K savetuje: Kako napraviti elegantnu zalizanu frizuru

3806
SHARE

null

Zgodna Kim Kardashian obožava da isprobava nove frizure i mejkap trendove, a kako je i sama izjavila na svom blogu, u poslednje vreme najviše voli da nosi raspuštenu zalizanu kosu.

Dugokosa lepotica svojim je fanovima dala i nekoliko saveta za postizanje savršene zalizane frizure. Pogledajte šta kaže Kim:

1. “Za ovu frizuru kosa mora biti opuštena pa bi bilo najbolje da je napola mokra. Ako je niste oprali, navlažite je mokrim češljem ili rukama.”

2. “Nemojte koristiti četku, samo češalj. Njime češljajte frizuru od čela prema potiljku, pazeći pritom da delovi ne ostanu zapetljani.”

3. “Stavite malo gela sa mokrim efektom na dlanove i zagladite kosu na vrhu pa s obe strane prema zadnjem delu glave.”

4. “Ponovo uzmite češalj i začešljajte kosu još jednom i sve dobro učvrstite lakom za kosu!”

Ova frizura idealna je za glamurozne prilike, a najbolje stoji devojkama čija je kosa gusta ali ravna ili blago talasasta.

FOTO: FAME

14 KOMENTARA

  1. koja glupava frizura!!! pa smesno!!! najlepssa kosa je pustena duga, cista, a ne zalizana! to je za decakw!

  2. To je njeno misljeje OKEY,ali meni se iskreno ne svidja..Kosa izgleda kao da je masna… Ipak CISTA DUGA NEGOVANA kosa bice dovoljna da bi neko izgledao lepo… :) Ne trebaju nam nikakvi zalizani trendovi…

  3. frizuza je fuuuuj kao i odelo koje je obukla.fali joj samo jos perut u kosi i da u potpunosti izgleda kao da je nije prala 2 meseca!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.