1349
Kako do savršenih stopala!

Kako do savršenih stopala!

1349
SHARE

BRAVO  je pripremio savete koji će ti pomoći da naučiš kako da neguješ svoja stopala. Poslušaš li nas imaćeš stopala poput ove zvezdice na slici – pogodi o kome se radi!

1.  OPUŠTANJE

Sipaj vodu u lavor i dodaj malo morske soli (a može i kap gela za tuširanje). Drži stopala u vodi nekoliko minuta da bi omekšala. Nakon toga ih obriši peškirom tako da koža ostane vlažna.

2. ISTRLJAJ KOŽU

Iako će kupka u određenoj meri omekšati zadebljalu kožu na stopalima, predlažemo ti da uradiš i piling. Već smo pisali o tome kako sama možeš napraviti smesu pomoću koje ćeš istrljati stopala (potrebne su ti  3 zrele breskve, 3 kašike kukuruznog brašna, kašičica morske soli), ali takođe u svakoj parfimeriji možeš pronaći kremice koje nisu skupe i koje služe za otklanjanje zadebljale kože. .

3. NANESI KREMU

Kad ukloniš zadebljalu kožu, na stopala nanesi kremu koja će im dati mekoću. Posle toga navuci čarape koje će ubrzati dejstvo kremice.

4. OČISTI NOKTE LIMUNOM

Nečistoća i neprijatni mirisi najefikasnije se uklanjaju trljanjem stopala kriškom limuna. Osim toga, svež limunov sok može da izbeli nokte i ukloni žutilo koje se javlja nakon korišćenja nekvalitetnih lakova. 

5. NANESI LAK

Poslednji korak – namaži nokte nekom jarkom bojom poput crvene, pink i narandžaste. To će biti potpuni hit sledećeg leta!

11 KOMENTARA

  1. ovako imam problem nom stop grickam nokte ( na rukama ) i sad bi bas da prekine ali ne znam kako probala sam mnogo toga ali mi ne ide…potrebna mi je pomoc i to brzo

  2. Pa imas u apoteke kao lak protiw grickanja noktiju namazes(bezbojni je)i kad krenes da gricnes bice ti neki gorak ukus u ustima iKAO nece ti wise past na pamet da ih grickas…..jedna moja drugarica je stawljala ljutu papriku…..nzm lakiraj ih pa waljda nisi luda da jedes lak sa noktiju…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.