Start Style Beauty Tips Kako da zavolite vodu

Kako da zavolite vodu

SHARE

Svakodnevno slušate kako je voda zdrava i da je za lepotu i dobar izgled potrebno popiti barem dve litre dnevno, ali ipak radije birate zaslađene sokove?

Ako niste ljubitelj vode i jednostavno se ne možete naterati da popijete ni čašu, a kamoli u litrama evo nekoliko trikova pomoću kojih će voda postati vaše omiljeno piće.

Cediljka kao spas

Iscedite sok limuna ili limete (ili oboje) i dodajte ga u vodu. Ko može odoleti dobroj, staroj limunadi! Nezaslađena je sjajna kao osveženje a i bogat je izvor vitamina.

Voćna infuzija

Napunite veći sud vodom i iseckanim voćem (limun, bobičasto voće ili dinja) pa ga ostavite u frižideru preko noći. Svi volimo vodu s ukusom, a ovu domaću volećete još više.

Dodajte ukus

Iseckajte ananas na kockice i stavite ga u vodu na najmanje 2 sata. Voda s ukusom ananasa, to sigurno ne možete da kupite. Oduševiće vas ukusom i osvežiti.

Led

Napravite led od nezaslađenog soka i dodajte ga u vašu vodu. Obradovaćete sami sebe šarenim kockicama, rashladiti se i obogatiti vodu finim ukusom. Možete li tražiti više?

Menta

Uzmite malo svežih listova mente i pustite ih da malo odstoje u vodi pre nego što je popijete. Garantovano osveženje i ukus za pamćenje.

Citrusi

Zamrznite kriške klementine ili nekog drugog citrusa i koristite ih umesto leda. Vitamin C i osveženje u jednoj čaši.

Zaslađivač

Ako ste navikli na slatke sokove svoju vodu zasladite zaslađivačem. Tako ćete dobiti slatko piće sa 0 kalorija.

Čaj

Ako i nakon svih ovih trikova niste za vodu odaberite čaj. Skuvajte zeleni ili beli čaj bez šećera, ohladite ga i uživajte.

OSTAVI KOMENTAR