970
Kako da brzo osušiš nokte?

Kako da brzo osušiš nokte?

970
SHARE

Svaka devojka voli da ima lepe i uredne nokte, ali zbog nedostatka vremena, manikir se često uništi u poslednjih nekoliko minuta pre izlaska iz kuće, upravo zbog toga što nismo imali vremena da sačekamo da se osuši do kraja. Donosimo pet načina na koja možeš osušiti svoje noktiće u kratkom vremenu.

1. Hladan vazduh

Stavi fen na funkciju “hladno duvanje” i usmeri ga prema noktima. Naravno, nemoj previše približavati fen rukama kako se lak ne bi razlio.

2. Led

Profesionalne manikirke kunu se u ovaj trik: nokte koji se još nisu stigli osušiti uroni u posudu ledene vode. Tvoj manikir biće suv za tren oka.

3. Tanki slojevi

Umesto dva deblja sloja laka, nanesi tri jako tanka sloja. Brže će se osušiti, a i izgledaće urednije.

4. Sprej

Sprej za brže sušenje laka za nokte možeš kupiti u većini drogerija. Baš kao što je slučaj kod sušenja s fenom, pripazi da sprej ne približavaš previše noktima.

5. Lak za brže sušenje

Posebni lakovi za brže sušenje noktiju imaju više funkcija: ubrzavaju sušenje, daju lep sjaj i osiguravaju da manikir duže potraje. Ako se često boriš s manjkom vremena, svakako nabavi jedan od ovih lakova.

7 KOMENTARA

  1. Hvala…
    Mislim da od ovog najvise pomaze stavljanje ruka u led jer ako nemas vremena verovatno neces ukljucivati fen i susiti ili stavljati drugi lak za brze susenje…xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.