Start Style Beauty Tips Jednostavne namirnice koje tope masnoće

Jednostavne namirnice koje tope masnoće

SHARE

Vaš zimski jelovnik obiluje masnoćama, a te masnoće lepe se za vaše noge, stomak i teraju vas da poludite? Želeli biste nešto da promenite, a ne znate od čega krenuti? Donosimo vam spisak namirnica koje trebate ubaciti u svoj meni kako bi se masnoće počele topiti i kako bi metabolizam počeo brže da radi.

Citrusi

Narandže, limun, mandarine i grejp neka postanu sastavni deo vašeg jelovnika. Ove namirnice podstiču sagorevanje masnih naslaga, a uz to su bogate vitaminom C koji mu osigurava otpornost i bori se s bakterijama u organizmu.

Jabuka

Dokazano je da ova voćka ima odličan efekt kada je u pitanju sagorevanje masnoća. Stoga kada krenete na fakultet ili u školu, u torbu ubacite jabuku koja će vam biti sjajna užina.

Kupus

Pripremali ga na salatu, bio on sveži ili kiseli, njega se možete najesti bez imalo griže savesti, jer će vam upravo on omogućiti da ponovo stanete u stare pantalone.

Šargarepa

Šargarepa popravlja vid i održava telo vitkim i zdravim. Ipak, imajte na umu da ju je bolje jesti sirovu nego kuvanu.

Celer

Celer je sjajan saveznik u skidanju suvišnih masnoća. Priznajemo da nije najukusnija stvar na svetu, ali prisilite se da ga ponekad grickate umesto čipsa i napravićete čuda za svoju liniju.

OSTAVI KOMENTAR