Start Style Beauty Tips Izbelite zube na prirodan način

Izbelite zube na prirodan način

SHARE

smile_photo_6_2_1

LIMUN. Naravno, odličan izbeljivač zuba je limun. Sok od limuna pomešajte s praškom za pecivo i malo soli. Ovom smesom četkajte zube jednom nedeljno.

JAGODE. Jedan su od najefektivnijih prirodnih sredstava za izbeljivanje zuba. Svežom jagodom masirajte zube nekoliko minuta, a zatim isperite usta. Takođe, od izgnječenih jagoda i praška za pecivo možete napraviti pastu u koju ćete umočiti četkicu, te istrljati zube. Ostavite da deluje nekoliko minuta, a potom isperite usta.

PRAŠAK ZA PECIVO. Prašak za pecivo je vrlo učinkovit za izbeljivanje zuba, a u tu svrhu može se koristiti na nekoliko načina. Možete ga pomešati s vodom, a zatim time dobro istrljati zube. Takođe, dobar efekat ćete postići ako zube istrljate smesom praška za pecivo i kuhinjske soli.

LIMETA I SO. Savršeni par za tekilu, pomoći će vam da izbelite zube na prirodan način. Pomešajte sok od limete i so, umočite četkicu i dobro istrljajte zube. Ova je smesa mnogo nežnija od one s limunom, pa je možete koristiti i svaki dan, samo je važno da nakon trljanja zuba usta dobro isperete vodom.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR