Start Style Beauty Tips Izbeli zube jeftino i brzo

Izbeli zube jeftino i brzo

SHARE

Beli zubi na listi su “želja za bolji izgled” mnogih devojaka, ali jesi li znala da ih možeš postići i sama, bez komplikovanih i skupih postupaka kod zubara?

Naravno, ne govorimo o “korektor-belom” osmehu kakvog imaju mnoge američke starlete, već o zubima koji su svetli, ali i dalje izgledaju prirodno i zavodljivo. Ako želiš brzo postići sjajan osmeh, čitaj dalje…

1. Plavičasti ruževi i sjajevi

Poznato je da ruževi i sjajevi s plavičastim tonovima vizuelno izbeljuju zube pa izaberi boje poput fuksije, bejbi roze i ljubičaste, a izbegavaj koralno crvene i narandžaste nijanse.

2. Pasta za izbeljivanje

Paste za izbeljivanje koje možeš nabaviti u svakoj apoteci zaista deluju, samo je važno da budeš uporna. Pastu za izbeljivanje koristi dva puta dnevno (zube peri barem dva do tri minuta), i za desetak dana videćeš impresivne rezultate.

3. Peri zube nakon svakog jela

Ovo zvuči kao očigledan savet, ali stručnjaci s beauty portala Allure kažu da je pranje zuba nakon svakog obroka vrlo važno za održavanje njihove boje.

4. Naruči trakice za izbeljivanje

Trakice za izbeljivanje lako možeš naručiti preko interneta, a nakon njihovog korišćenja tvoji zubi će izgledati kao da su upravo bili na tretmanu kod najboljeg holivudskog zubara. Ima ih različitih vrsta pa napravi malo internet istraživanje i odluči koje su za tebe najbolje, zavisno od osetljivosti tvojih zuba i učinku kojeg želiš postići.

OSTAVI KOMENTAR