Start Style Beauty Tips I kad se probudiš ujutro, možeš da izgledaš sjajno!

I kad se probudiš ujutro, možeš da izgledaš sjajno!

SHARE

Saveti za lepotu često nas uče kako se učiniti lepom tokom dana, ali većini je žena ipak potrebno da izgleda lepo već pri samom buđenju. Uz ovih nekoliko trikova, probudićeš se blistava!

Očisti lice

Pre spavanja dobro očisti lice dobrim sredstvom koje će dubinski prodreti u pore i očistiti ih. Nemoj nikada odlaziti u krevet sa šminkom na licu, jer ona zatvara pore i pomaže širenje bakterija.

Složi pletenicu

Pletenica čini kosu urednom tokom spavanja, a tako ćeš je ujutro morati manje sređivati. Tvoja će kosa imati prirodne talase, a zavisno od gustine talasa koju želiš, možeš napraviti opuštenu ili stegnutu pletenicu.

Brini o očima

Debeo sloj kreme oko očiju pobrinuće se da ujutro izgledaš odmorno i bez podočnjaka, a čisto lice upiće kremu i učiniti tanku kožu oko očiju sjajnom i odmornom.

Podigni glavu

Spavanje s uzdignutom glavom može ti pomoći da se probudiš prelepa. Spavaj na dva jastuka, jer to podstiče protok krvi, zbog čega ćeš se osećati odmorno i sveže.

Zdrava večera

Zdrava je ishrana uvek korisna, a zdrav obrok pre spavanja može te učiniti prelepom ujutro. Izbegavaj ugljene hidrate za večeru, a drži se hrane koja deluje kao diuretik, poput špargle ili lososa.

Puno kreme

Tvoje će telo nakon noćnog upijanja kreme biti fino i meko, a najvažnije je pobrinuti se za lice, koje će ti svoju zahvalnost pokazati sjajem ujutro.

Zaveži kosu

Osim pletenice, kosu možeš i jednostavno svezati kako se ne bi petljala ujutro. Satenska traka odlična je za vezanje kose jer je najmanje oštećuje, a uz to je i vrlo privlačna.

OSTAVI KOMENTAR