1764
Duga ili kratka kosa: Koja je savršeno frizura za tebe?

Duga ili kratka kosa: Koja je savršeno frizura za tebe?

1764
SHARE

U potrazi za savršenom frizurom često napravimo grešku misleći da će neka frizura koju vidimo na slikama izgledati savršeno na nama. Kopiramo frizure poznatih a zapravo želimo prekopirati njihove glave.

Promena frizure je teška odluka i retki su oni koji bez imalo straha sedaju u frizersku stolicu. Pre nego što se odlučiš za neku promenu dobro razmisli kakvu dužinu želiš jer kosa neće izrasti preko noći.

Kratka kosa

Devojke koje imaju mali nos i usta izgledaju bolje s kratkom kosom. Lepe crte lica uvek su bolje istaknute s kratkim frizurama. Kratka kosa traži svakodnevno oblikovanje i redovno šišanje. Ako voliš česte promene boje kose, izgleda ili je tvoj stil poseban, kratka frizura je idealna za tebe. One su mnogo upečatljivije od dugih a pristaju devojkama s takvim karakterom.

Duga kosa

Duga kosa sužava lice i vizuelno smanjuje naše proporcije. Može biti veliki plus devojkama koje su visoke ili krupne. Duga kosa takođe zahteva negu, mora biti zdrava i održavana. Gusta i kvalitetna kosa najbolje izgleda u raskošnom dugom izdanju kao i kovrdžava kosa koja u kratkom izdanju često zna biti teško ukrotiva.

34 KOMENTARA

  1. Ja sam napravila najvecu gresku koja se moze napraviti xD Imala sam finu duzinu i napravim se pametna,odem kod frizera i osisam se na paz.Sad moram cekati da opet naraste :( :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.