Start Style Beauty Tips Beskorisni kozmetički preparati

Beskorisni kozmetički preparati

SHARE

Osim preparata koji nas čine lepšim, postoje i oni čiji su rezultati vrlo diskutabilni. Otkrićemo vam neke od proizvoda zbog kojih više nećete otvarati novčanike.

Balzam za usne

Svi mi poznajemo barem jednu osobu koja je zavisna od svog balzama pa ga nanosi svakih 5 minuta. Nemojte joj zameriti. Stvar je u tome da većina balzama u sebi sadrži alkohol koji izuzetno isušuje kožu. Probajte ga neko vreme izbegavati i shvatićete da vaše usne same mogu da proizvode dovoljnu količinu vlage koja im je potrebna. U slučaju da bez toga nikako ne možete, pokušajte s nevenovom mašću.

Skupi pilinzi

Istina je da se koža sama čisti od nakupljenih mrtvih ćelija. Ali vi jednostavno ne možete odoleti onom ugodnom osećaju kad koristite piling na leđima? Preporučujemo vam da uštedite novac i kod kuće napravite sopstveni piling. Potrebna su samo dva sastojka: maslinovo ulje i morska so. Pomešajte ih zajedno i uživajte u blistavoj koži nakon tretmana.

Krema za brijanje

Još jedan proizvod koji slobodno možete preškrabati sa spiska stvari za kupovinu. Da, utešan je osećaj kad znate da postoji dovoljno debela zaštita između vaših nogu i brijača, ali postoji niz drugih proizvoda koji mogu poslužiti svrsi. Ne znate kuda bi ste sa viškom regeneratora koji vam je ostao na rukama prilikom pranja kose? Nanesite ga na željeni deo tela koji ste nameravali da rešite dlačica i sigurno brijanje vam je zagarantovano.

Maska za kosu

Za početak, počnite da koristite blaže šampone. U saradnji s malo regeneratora mogu učiniti čuda za vašu kosu. Maska nepotrebno opterećuje kosu raznim jakim mirisima i ostalim sastojcima koji će vlasi dodatno opteretiti i zamastiti. Ne verujete da možete bez toga? Nanesite običan regenerator, kosu umotajte peškirom i plastičnom vrećicom i ostavite da deluje petnaestak minuta. Postići ćete isti efekat kao kod korišćenja maske.

OSTAVI KOMENTAR