Start Style Beauty Tips Beauty saveti svetskih supermodela

Beauty saveti svetskih supermodela

SHARE

361419-miranda-kerr

Iako mnogi misle kako se svetski top modeli često izgladnjuju ne bi li lakše dobili velike angažmane, stvarnost je malo drugačija. Miranda Ker, Žizel Bundšen, Rouzi Hanington-Vajtli, Irina Šajk i Ducen Kros vole da jedu, ali, uz raznovrsnu ishranu, veoma je važna i disiplina.

Kao i uvek, ključ dobrog izgleda krije se u redovnoj fizičkoj aktivnosti i ishrani bogatoj zdravim i organskkim namirnicama. Tajne svoje lepote, slavni modeli otkrile su za britanski Vogue.

Miranda Ker

Držim se organske dijete i nastojim da moje telo uvek bude hidrirano, te pijem puno alkalne vode. Volim da budem zdrava i aktivna. Nekada sam se bavila gimnastikom, a sada već godinama praktikujem jogu. Volim da svoje telo održavam u dobroj formi.

 

model-rosie-huntington-whiteley

Rouzi Hanington-Vajtli

Nisam od onih žena koje se podvrgavaju drastičnim dijetama, volim jednostavne stvari, odrasla sam na selu. Ako želim da sprovedem detoksikaciju tela, jednostavno se hranim zdravo – iz ishrane izbacim ugljene hidrate i rafinisane šećere.

 

Ducen-kros-za-hm3

Ducen Kros

Kada sam sa svojom mamom, onda sam najsrećnija i najzdravija. Ona me je oduvek učila kako treba zdravo da se hranim i kuvala je isključivo organske stvari iz bašte. Odrastajući na severu Holandije, imala sam zdravu i balansiranu ishranu. Kada putujem, nažalost nemam priliku baš da se zdravo hranim, zato se uvek trudim da kod kuće provedem bar desetak dana.

 

irina-shayk-jack-0311-5

Irina Šajk

Pijem mnogo vode, ali ne idem na dijete. Ljudi misle da modeli uopšte ne jedu, ali promenili bi mišljenje kada bi me videli u restoranu. Jedem i sladoled i kolače, ali sve je stvar ravnoteže. Kada pojedem tako nešto, nakon toga obično provedem nekoliko sati u teretani i osećam se mnogo bolje.

 

jj

Žizel Bundšen

Šta god da uneseš u organizam, moraš to i izbaciti. Nisam od onih koji se boje strogog režima ishrane i treninga. Trudim se da takav stav prenesem i na svoju decu. Kad Bendžamin jede brokuli, misli da je to desert.

Tekst: Life Content
Izvor: Fashion.hr

OSTAVI KOMENTAR