1352
Zendaya i Bella: Editorijal za matursko veče

Zendaya i Bella: Editorijal za matursko veče

1352
SHARE

null

Slave zvezde serije “Shake It Up” pojavile su se na naslovnicama časopisa Seventeen gde su govorile o svom prijateljstvu ali i maturskoj večeri.

null

Zendaya o svojoj maturskoj večeri:

“San svake devojke jeste da je momak zamoli da ide s njim na maturu i to na romantičan, sladak način. Znate kako u svom mozgu imate viziju kakve stvari treba da budu? Ja želim svoj momenat iz bajke.”

null

Zendaya o prijateljstvu s Bellom:

“Bella i ja imamo prstenje na kojima piše ‘sestre’. To je kao narukvica prijateljstva i čini da smo povezane gde god da smo ili u neko loše vreme. Samo pogledam svoju ruku i setim se da ona ima taj isti prsten i voli me. To je podsetnik da nikad nisam sama.”

null

Bella Thorne o svojoj haljini iz snova:

“Mislim da bi za matursko veče trebalo da nosite dugu haljinu. Kratke iovako možete uvek da nosite! Ovo je momenat kad možete da budete princeza.”

null

O svom prstenu obećanja:

“Nije to tradicionalan prsten. On govori da uvek treba ostati iskren. Mislim da je to jako važan deo veze, da ste uvek iskreni jedno prema drugom. Drugi prsten ima srce i ugravirano ‘Tristan i Bella’. To je obećanje nama da ćemo ostati čisti.”

24 KOMENTARA

  1. obadve ih obozavam ja sam njihova velika obozavateljka ali mogu da kazem da za 1 % volim vise bellu ali ja mnogo licim na zendayu!!! tako da me mnogo nervira to sto na internetu izbacuju bella vs zendaya pa dobro pa sta neko voli zendayu a neko bellu one su BBF i ne zelim da se njihovo prijateljstvo pokvari!!!!!!obadve ih volim!!!!!eto u skoli sam imala priliku da vidim dve naj drugarice su se posvadjale samo zato sto su videle na internetu bella vs zendaya jedna voli bellu a druga zendayu pa sta to ima veze i posvadjale su se samo zato!!!!zar je bitno da li ova voli zendayu ili ova bellu i sad nisu vise naj drugarice !!!ali ja sam njihova velika obozavateljka i uvek cu i biti!!!!!

  2. Veliki sam zendayin fan,znam sve o njoj.Mislim da joj je haljina prelepa!!!!
    Najveci san mi je da dodje u Srbiju(Beograd)!!!!Nadam se da ce te uspeti da je dovedete ovde!!!!!<33333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.