Start Stars Zavodljiva Emma Stone na naslovnici magazina W

Zavodljiva Emma Stone na naslovnici magazina W

SHARE

Zahvaljujući filmu “Gangster Squad” Emma Stone ponovo je glavna tema pisanja mnogih magazina, pa ćemo je videti i na naslovnoj strani februarskog izdanja magazina “W”.

Ovoga puta Emma je u nešto seksepilnijem i zavodljivijem izdanju, pa na naslovnici nosi crni brushalter i kožnu jaknu, ali je u intervjuu pokazala svoju nežniju stranu i otkrila da je filmovi često rasplaču. “Kraj filma ‘Svetla velegrada’ rasplače me uvek kada ga pogledam – kada Charlie Chaplin prođe pored izloga i kada mu slepa devojka donese cvet, a on ga zakači za rever. Ona je mislila da je on milioner, ali je on bio samo skitnica. Ona ga uzme za ruku i kaže ‘Ti?’, a on klimne glavom i kaže ‘Sada možeš da vidiš?’, a ona kaže ‘Da, sada vidim.’ Ta poslednja rečenica ima toliko značenja. Ona odzvanja u svakom romantičnom filmu koji sam pogledala od tada i u svakom važnom životnom trenutku.”

Mlada glumica je otkrila i da se raduje dodeli Oskara: “U početku kada odlazite na premijere i dodele nagrada, pomislite: Kako sam dospeo ovde? Svi ti ljudi koje nikada nisam upoznala su tu, i mnogo je kul! Kako vreme prolazi, počnete da posmatrate to kao deo posla. Postoji samo nekoliko događaja na kojima osetim da je to jedno stvarno neverovatno veče, i dodela Oskara je jedan od njih.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR