1494
Zac Efron nosio na ramenima Ashley Tisdale na proslavi rođendana

Zac Efron nosio na ramenima Ashley Tisdale na proslavi rođendana

1494
SHARE

Zac Efron i Ashley Tisdale proslavili su zajedno ovog vikenda njen 26. rođendan. Kolege iz filma “High School Musical” odlično su se zabavljali zajedno, a tome svedoče i ove fotografije.

Naime, Zac je nasmejanu Ashley nosio na leđima, a okupljeni prijatelji i porodica su ih gledali u njihovim igricama. Odnedavno se priča kako je ovaj dvojac u vezi, ali oni su to demantovali.

Da bi smirila glasine, Ashley je kasnije na Twitteru napisala da je jako srećna jer je Zac na proslavi, budući da je s njim bliska kao da joj je brat ili najbolji prijatelj. Mladi glumac nedavno je raskinuo dugogodišnju vezu s Vanessom Hudgens.

23 KOMENTARA

  1. ok oni su svi prijatelji i vanessa je jos uvek prijateljica sa zacom “samo su prestali da se vole”,ali kako je mogla da propusti rodjendan najbojle drugarice?

  2. Vanessa i Ashley su prave drugarice.Ne verujem da su Zac i Ashley u vezi.Oni su se i pre ovako ponasali,cak i kad je Zac bio u vezi sa Vanessom,zato ne verujem.

  3. MORE, NESTO SU ONO MNOOOGOOO BLISKI!!??? AKO JE STVARNO DRUGARICA VANESI MISLIM DA NIJE U REDU DA RADI OVO??? MALO JE GLUPO

  4. Ae nemojte se gubiti, ne gotivim nesto Ashley, ali cenim da nisu u vezi.. U krajnjem slucaju, mnogo je glupo sto su Zac i Vanessa raskinuli bili su najlepsi par, a ko bi sa Vanesse presao na Ashley (sa konja na magarca)  :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.