601
Za njega najdraži koncerti: Justin pevao u Saskačevanu

Za njega najdraži koncerti: Justin pevao u Saskačevanu

601
SHARE

Jus nastavlja svoju napornu turneju, pa je tako ove nedelje gostovao i u Saskačevanu, gde je održao još jedan koncert u svojoj rodnoj Kanadi.

null

null

null

Po ustaljenom šemi, publiku je prvo dobro zagrejala Carly Rae Jepsen a onda se na sceni sa ogromnim anđeoskim krilima pojavio i Biebs. Najveći utisak svakako je ostavio na jednu obožavateljku koju je izveo na scenu i pevao joj dok je nežno dodirivao njeno lice.

null

null

null

Nedelja koja polako prolazi bila je vrlo uspešna za pevača – potpisao je ugovor za promociju Adidasove kolekcije patika, a prikazao je i spot za pesmu “Beauty and a Beat” koja je postala najgledaniji video u prvih 24 časa u istoriji YouTubea.

null

null

19 KOMENTARA

  1. Prelijep je :* , blago ovoj curi što je bila OLLG, meni bi bila dovoljna i ulaznica sam da odem na koncert al jbg. :( <3

  2. Ajde hejteri produzite.Moze da radi sta hoce ‘ebemu se :) ! A sta vi postizete sto hejtujete ? NISTA !! ZATO,PRODUZIII DALJEE !

  3. carly i justin su bas sladak par.. ona bas izgleda pre pre mlado za svoje godine.. prelijepa kao i uvijek a justin jos ljepsi. #BelieveTour

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.