Start Stars Youtube: Šta smo ove godine najviše gledali i slušali?

Youtube: Šta smo ove godine najviše gledali i slušali?

SHARE

Rezultati koje je objavio jedan od najpoznatijih sajtova na svetu nas nisu iznenadili – najpopularniji su bili smešni klipovi i pogađate – Justin Bieber

Bliži se kraj 2010. godine, a YouTube zbraja poslednje klikove kako bi se dobila finalna lista najgledanijih videa u ovoj godini. Trenutna situacija je sledeća – najviše se uživalo u parodijama i imitacijama. Da je “Twilight saga” sve osvojila dokazuje činjenica da je trailer za “Pomračinu” jedina filmska najava koja je dospela među Top 10 najgledanijih videa u 2010. godini. U Top 10 se ugurao i mlađani Justin Bieber te njegovo druženje s malenim obožavateljkama.

Kad je reč o najgledanijim spotovima u 2010. godini, listu predvodi upravo Justin Bieber i njegov hit “Baby”.

[youtube kffacxfA7G4]

Drugi je Shakirin spot “Waka Waka (This Time For Africa)”, koji je bio i zvanična himna ovogodišnjeg svetskog fudbalskog prvenstva. Slede ih Rihanna sa “Love The Way You Lie” i Eminem sa “Not Afraid”, a na peto mesto se opet pozicionirala Rihanna sa “Rude Boy”.

[youtube e82VE8UtW8A]

Šesto i sedmo mesto ponovo je pripalo Justinu Bieberu i spotovima za njegove hitove “Never Say Never” te “Never Let You Go”, dok je Lady Gaga sa svojim hitom “Alejandro” tek na osmom mestu.

[youtube niqrrmev4mA]

Deveti je ponovo spot Justina Biebera, ovog puta “Somebody To Love Remix”, a deseti “Telephone” Lady Gage.

OSTAVI KOMENTAR