510
Vreme je za… SPORT!

Vreme je za… SPORT!

510
SHARE

Jonasi definitivno žive zdrav život! Čak i u pauzama snimanja scena za “Chasing the Butterflies” trojica braće koriste vreme za sport i zezanje.

Na fotkama ih vidimo kako baš u pauzi prebukiranog snimanja Nick, Joe i Kevin igraju malo američkog fudbala na sred ulice :)

P.S. Ako obratiš pažnju videćeš da se Nick najviše trudio oko igre ;)

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

55 KOMENTARA

 1. HA HA HA….. Mozda jesam na pogresnom mestu, mozda jesam nenormalna, ali sam sigurno normalnija od svih vas… Tako da, moje dame, ja vas napustam….a i bilo je krajnje vreme… :D :D :D :D :D :P :D :D :D :D

 2. IZASHAO JE NOVI OKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSS IMA TOKIO HOTEL POSTER,
  JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS IMA KE$IN POSTER!!!!!!!!!!!!!!!!
  JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES NA KVADRAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. KE$HIN*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

 4. da ima..bash sam HTELA DA TI KAZEM..ima i jonas posterrrrrrrrrrrrrrrr,,JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

 5. DA …PA STA AKO IMA TOALET PAPIR SA NJIHOV LIKOVIMA….TO ZNACI DA SU JAOOOO POPULERNIIII PAMETNICEEEE!!!!!!!!I DA,IMAM I JA DRUGARICU U AMERICI I DA VIDIS SAMO KOLIKO IMA POSTERA TAMOOOO I KOLIKO SU TAMO POPULARNIIIIIIIII……HAHAHAH…I DA,U NEMACKOJ ISTO KAO I TH TAKO DA MOZES DA SE ISPISES!!!!!

 6. hahhaahahha..nisam ja toliko jadna kao neki ovde da se pretstavljam dvostruke i da tako privucem paznju na sebe i JOnAsE..Ne,ne,ne.pogreshno mislish….ali tvoj problem..!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.