Start Stars Video: Seksi meksička pevačica Anahi s noževima u leđima puzala po pozornici

Video: Seksi meksička pevačica Anahi s noževima u leđima puzala po pozornici

SHARE

Seksi meksička pop pevačica Anahi za svoj je nastup na Međunarodnom muzičkom festivalu u Vina del Maru u Čileu obukla venčanicu, navukla haltere, a potom se, s noževima zabodenim u leđa srušila na pozornicu i puzala prema publici sve dok nije “izdahnula”.

Image Hosting by imagefra.me

Reč je, naravno, samo o scenskom nastupu, a kad je završila sa pevanjem, nasmešena je Anahi veselo ustala i odskakutala do backstagea.

[youtube 53vKu8zxReI]

Proslavila se u seriji “Rebelde”

27-godišnja glumica i pevačica proslavila se ulogom u meksičkoj seriji “Rebelde”, zahvaljujući kojoj je i nastao planetarno popularni RBD bend.

RBD je prodao više od 15.000.000 albuma i održali su nekoliko velikih turneja, a raspao se 2009. godine. Anahi je nakon toga, krajem prošle godine, izdala novi album “Mi Delirio” te je otpočela istoimenu svetsku turneju.

U sklopu te turneje popularna pevačica Anahi, bivša članica benda RBD, nastupa i u Beogradu 10. marta 2010. godine!

Tim povodom, Delta City nagrađuje svoje posetioce! U saradnji s Beogradskom arenom i magazinom BRAVO, pozivamo sve devojke da od 25. februara do 8. marta pošalju svoje fotografije na www.deltacity.rs, ili ih donesu na infopult u tržnom centru Delta City.

Svoju prijavu šalji na www.deltacity.rs!!!!

OSTAVI KOMENTAR