Start Stars VIDEO: Ovako izgleda najveći fan Harryja Pottera

VIDEO: Ovako izgleda najveći fan Harryja Pottera

SHARE

Domaće ludilo oko pretposlednjeg nastavka priče o Harryju Potteru samo što nije počelo, hiljade obožavalaca širom sveta smrzavalo se pred bioskopskim dvoranama očekujući početak prvog dela završnice jedne od najvećih filmskih franšiza svih vremena, a filmska web stranica Moviefone dodatno je doprinela celokupnom ludilu započevši takmičenje za “najvećeg obožavatelja Harryja Pottera”.

Među takmičarima posebnu je pažnju privukao Harry J. Potter, dvadesetogodišnji fan koji je za svog dugogodišnjeg i mogli bi reći gotovo manijakalnog obožavanja prikupio zavidnu količinu memorabilija kojima je ispunio tri prostorije. Između ostalog, u njegovoj kolekciji mogu se pronaći posteri, figure, igračke, DVD-ovi, njegova autorska dela inspirisana likovima iz filma, petnaestak čarobnih štapića i knjiga sa autogramom J. K. Rowling. Štaviše, kada mu se poznata autorka potpisala na ruku, Potter je potpis pretvorio u jednu od brojnih tetovaža koje su takođe tematski vezane za filmski serijal.

[youtube I0VlIjXj9NA]

U trominutnom videu mladi je vatreni obožavalac obučen u čarobnjaka, a praćen muzičkom temom iz filma pohvalio se i kako poseduje zavidnu zalihu odeće koja bi mu, kada bi svaki dan obukao nešto drugo, mogla potrajati puna tri meseca.

OSTAVI KOMENTAR