Start Stars Večeras prvo finale Prvog glasa Srbije

Večeras prvo finale Prvog glasa Srbije

SHARE

U subotu 17.novembra od 21h gledaćemo 13 izabranih u prvoj finalnoj emisiji Prvog glasa Srbije!

Budući da je tema emisije “Ovo sam ja”, bliže ćemo upoznati finaliste, saznaćemo šta rade, vole, žele, čemu se nadaju i čućemo pesmu koja im je najdraža i koja ih najbolje predstavlja.

Od jednog kandidata ćemo se i oprostiti, i to od onog koji bude imao najmanje sms glasova publike. Prvo će dvoje kandidata sa najmanjim brojem glasova ući u muzički duel, nakon kojeg će žiri doneti odluku koji duelista propada kroz rupu, a koji se pridružuje finalistima.

A šta kažu naši finalisti?

Ivan Petrović

“Moram priznati da imam tremu. Naravno, ne sada, ali obavezno pred sam nastup! I obavezno, trema nestane čim izađem na scenu. Ne mislim da sam u prednosti nad ostalima jer imam školovan glas, svi su odlični pevači. Večeras ću pevati pesmu koja mi „leži“, koju je pevao jedan od najvećih svetskih tenora, nadam se da ću biti na visini zadatka i da će se publici dopasti.”

Nevena Božović

“Još uvek sam pod utiskom reakcija javnosti posle Mirninog i mog nastupa prošle subote. Sada imam veliki zadatak da opravdam poverenje i žirija i publike, da i večerašnju pesmu izvedem onako kako se od mene očekuje. Svako od nas se vredno spremao za večerašnje finale, pa tako i ja.”

Mirna Radulović

“I ja sam bila veoma iznenađena kada sam videla i čula koliko se publici dopao Nevenin i moj duet, i sada je na nama velika odgovornost i izazov. Trema svakako postoji, ona pozitivna koja te tera da budeš što bolji, da opravdaš svoje mesto u finalu i na taj način se zahvališ svima koji ti pružaju podršku.”

Vesna Pavlović

“Pevaću pop-baladu velike regionalne zvezde, inače jednu od mojih omiljenih pesama. Zahtevna je i radujem se tome. Iako imam iskustva i nastupam s bendom, ovo je nešto potpuno drugačije. Reflektori, kamere, preko milion ljudi te gleda na TV-u… Veliki je to izazov koji ću, nadam se, savladati!”

Snežana Vušureović

“Reakcije na polufinalni nastup bile su fenomenalne i sa tom energijom sam se cele nedelje pripremala za ovo veče. Kompozicija koju ću izvoditi je narodna, veoma lepa balada, tako da večeras neće biti plesa kao prošle subote ali biće dobre pesme.”

Jovana Živković

“Cele nedelje sam bila fokusirana na pripreme za finale i jedva čekam da počne šou! Čitala sam samo poruke podrške koje sam dobijala i na taj način se punila pozitivnom energijom. Pesma koju ću pevati je baš takva, pozitivna i energična, ali i teška. Nadala sam se da ću baš takvu kompoziciju pevati, jer volim izzaove i jedva čekam da šou počne.”

Sara Jovanović

“Kod mene se dešava nešto vrlo zanimljivo kada nastupam: tada se potpuno isključim, ne čujem i ne vidim ništa, osim muzike. Pevam i igram kao da nikog nema oko mene. Doživim takozvani „black out“. Možda je to i dobro jer ne razmišljam ni o čemu drugom, samo o pesmi.”

Saška Janković

“Ja ću pevati međunarodnu himnu u džez verziji, s kubanskim motivima. Možda sam vas sad zbunila, ali čim čujete prve taktove večeras, znaćete o čemu se radi. Inače, pošto je običaj da svi nekom posvete pesmu, ja ovu posvećujem svom kolegi i bratu iz Prvog glasa Srbije Borisu Petroviću.”

Sanja Dimitrijević

“Ne znam šta se desilo u polufinalu, ali ni ja nisam bila zadovoljna kao ni žiri. Valjda je tako kad izgoriš u prevelikoj želji i očekivanjima. Ali, to je sada iza mene, potpuno sam se posvetila pripremama za prvo finale. Znam da ću dati sve od sebe da se predstavim onako kako treba.”

Nikola Planka

“Nažalost, nisam bio raspoložen ove nedelje jer nikako da ozdravim. Bolešljiv sam već neko vreme, a iscrpne pripreme samo odmažu. Ali znam da ću prestati da mislim o tome čim počne šou! Imam super pesmu, reč je o jednom od navećih prošlogodišnjih domaćih hitova i verujem u sebe.”

Dejan Krstović Medo

“Odlično se osećam, već sam se popeo dva stepenika više nego prošle godine. Srećan sam, okružen sam divnim mladim ljudima, koji su i odlični pevači, večeras ću pevati jednu lepu narodnu pesmu i šta bude biće. Ja sam svakako zadovoljan.”

Zoran Stanić

“Najmlađi sam od muškaraca, ali nisam zbog toga povlašćen. Veoma sam srećan što sam se plasirao u finale i sada se tek treba dokazati. Verujem da me publika poistovećuje sa rok pesmama zbog duge kose i gitare, pa ću jedan veliki rok hit pevati večeras. Ali slušam sve vrste dobre muzike, i nadam se da ću ostati u šouu dovoljno dugo da se pokažem i u drugim žanrovima. “

Boris Petrović

“Izuzetno sam srećan što sam deo ove priče, ali ipak nisam zapalio pumpu posle prolaska u finale! Tremu nemam, samo radost što sve ovo postoji, što ću da pevam i to jednu od svojih omiljenih pesama. Reći ću samo – regionalna zvezda, veliki hit, izazov u svakom smislu. “

OSTAVI KOMENTAR