430
Vanessa u još jednoj cool kombinaciji

Vanessa u još jednoj cool kombinaciji

430
SHARE

Vanessa Hudgens, zvezda novog filma “Beastly”, ufotkana je dok je prilazila svojim kolima nakon ručka u Aroma Cafeu u Sherman Oaksu.

Vanessa je uzela salatu i ice tea za poneti, izgledala je veoma lepo u kratkoj crnoj haljini, velikom crnom džemperu i čizmama preko članaka.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

30 KOMENTARA

  1. Helooy haha
    obucena kao moja baka samo akcesori joj vrede nocare tashna i cizme drugo je fuuuj
    auuu kako je mrzim bozee Ashley Tisdale it’s N.o1

  2. SORRY ali vanessa je prirodno lepa…i sve to dolazi kod nje prirodno i nije kao ashley da je imala 10000000 plasticnih operadija i da je morala nezz ni ja koliko puta da opserishe nos..xD..inache je i lepsha..po meni…a ne da moras kao ova plavusha da stavlja 10000 g sminke na lice i bez sminke je verry sweet!

  3. Molim nemam nameru da se raspravljam ova je koza ipol nemogu da je podnesem iiii molim vas ne pricajte nishta loshe za ash kad neznate kao na primer sad uprvo da ti kazem ona ne ima 10000000 plasticnih operacije ni drugi tuku samo 2 operacije na nosu i jedna na usne i shat ako ima samoo 3 a shta da recemo za megan fox ee ona je plasticna cura nz kako je volje da se prosto cudish ali je lepa ili ne toliko da ottkidaju za nju ;) Ashley Tisdale the Best and fu*k all the rest ;)

  4. I ASHLEY I VANESSA SU MI PRELEPE…VOLIM I JEDNU I DRUGU…A VIDI SE DA JE OVDE VANESSA OPUSTENA I NORMALNA OSOBA…LEPOTICA,KAKO IMA DIVAN OSMEH

  5. MRZIM ASHLEY…ODVRATNA KRAVETINA…MRZIM JE–FUJJ JE——–VANNESSA JE NAJBOLJA——-MRZIM ASHLEY—RUGOBA ODVRATNA—–

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.