Start Stars Vanessa Hudgens i Shay Mitchell zablistale u neonskim bojama

Vanessa Hudgens i Shay Mitchell zablistale u neonskim bojama

SHARE

Glumice Vanessa Hudgens i Shay Mitchell prisustvovale su žurki povodom lansiranja nove modne kolekcije L’Amour, koju je Nanette Lepore uradila u saradnji sa modnim brendom JCPenney. 

Vanessa i Shay bile su dobro raspoložene, pa su izdvojile vreme da porazgovaraju sa novinarima o raznim temama. Vanessa je otkrila da je uživala tokom snimanja svog aktuelnog filma “Spring Breakers”: “Reditelj i scenarista Harmony Korine stvara odličnu atmosferu na snimanju, tako da mi nije bilo teško da se uživim u lik. Devojke su sjajne, obožavam ih. Rad sa Harmonyjem i snimanje takvog filma bilo je za mene novo iskustvo. Bilo je naporno, ali izgleda kao da smo se sjajno zabavljali i to je važno.”

Lepa glumica je otkrila i da bi volela da se snimi još jedan nastavak “High School Musical”: “Obožavam te ljude. Tamo je nastalo nekoliko mojih najdražih uspomena u životu. Bilo je sjajno. Volim mjuzikle i ne bi mi smetalo da ponovo radim na tome.”

S obzirom da se bliži Dan zaljubljenih, obe dame su podelile nekoliko saveta svojim fanovima: “Volim kada me neko iznenadi cvećem, to je tako cool. Dan zaljubljenih je super, ali više volim da me neko iznenadi cvećem bez nekog posebnog razloga”, rekla je Shay, dok je Vanessa otkrila kako ona najviše voli da provede taj dan: “Prošle godine bila sam u Parizu na Dan zaljubljenih. Pila sam koktele i jela omlet sa tartufima i bila sam u šopingu. Na taj dan treba da se posvetite sebi.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR