479
Vanessa Hudgens: „Uvek ćete morati da se borite za ono što želite“

Vanessa Hudgens: „Uvek ćete morati da se borite za ono što želite“

479
SHARE

Zvezda filma „Spring Breakers“ pokazala je svoju prefinjenu stranu na fotografijama koje je uradila za Untitled magazin.

null

null

23-godišnja devojka pričala je o tome kako je glumiti drugačijeg lika u odnosu na Gabriellu Montez. „High School Musical je bio neverovatan, bilo je jako zabavno i donelo mi je puno fanova, za šta sam jako zahvalna“, rekla je Vany. „To je istovremeno zatvorilo um ljudi o tome kakve bih likove mogla da tumačim. Samo me vide kao Gabriellu Montez i vole tog lika, ali ja sam mnogo više od toga.“

null

null

Ona kaže i kako je morala da se bori da bi dobila drugačije uloge. „U neku ruku sam se mučila i borila da dobijem uloge koje sam očajnički želela. Bilo je to teško i bilo je to mučenje, ali sa druge strane, život je uvek mučenje. Imati karijeru će uvek biti mučenje. Preći granicu i boriti se sa ozbiljnijim ulogama bio je izazov, ali mislim da sam uspela u tome! To je potpuno novo poglavlje!“, objasnila je mlada glumica.

null

null

59 KOMENTARA

  1. Ma nista samaram se sutra sam dezurna u skoli da umrem jos idemo ujutru aaaa kako mrzim tooo!!!!!!!!!!!Inace i kod mene sve po starom nista se nije promenilo od proslog puta xD JAOOO danas ste svi bili tu i ti LYM Sonja …..smotus sam mogli smo svi zajedno da se dop ali nema veze drugi put :)

  2. Koji sam ja debil sta pisem .smotus sam mogli smo svi zajedno da se dop hahahah :) Mislila sam mogli smo svi zajedno da se dopisujemo :) hahhahaha debil sam!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.