Start Stars Vampirski dnevnici: Hoće li opstati veza Tylera i Caroline?

Vampirski dnevnici: Hoće li opstati veza Tylera i Caroline?

SHARE

Veza između Caroline (Candice Accole) i Tylera (Michael Travino) je u ozbiljnoj krizi, pa je pitanje da li će njih dvoje ostati par?

Umesto da se bavimo nagađanjem odnosna između vampirice i hibrida, producentkinja serije Julie Plec nam je otkrila: “Tyler i Caroline moraju mnogo toga da prevaziđu. Stvari su prilično loše i biće još gore pre nego što se poprave.”

Ona je dodala i sledeće: “Obožavala sam kad je Tyler rekao Caroline ‘Ne mogu da mrzim ovo, jer je bolje. Ne moram više da trpim bol. Na neki način, osećam se slobodno, bori se za mene, bori se za nas’. Ona nije sigurna da to može, tako da Tyler neće biti srećan zbog toga. Ni zbog čega se ne oseća srećno.”

Što je još gore, izgleda da će se Tyler ponovo prikloniti zlokobnom Klaus. Julie objašnjava: “Dozvoljava da mu Klaus šapuće u uho i govori ‘Moraš da uradiš ovo za mene. Moraš da služiš svog gospodara’. Tyler je u vrlo, vrlo lošoj situaciji s skoro katastrofalnim posledicama. Trebaće mu mnogo vremena da povrati poverenje svojih prijatelja i Caroline”.

Da li mislite da će Caroline i Tyler ipak ostati zajedno ili će se ona ponovo vratiti svojoj staroj ljubavi, Mattu?

OSTAVI KOMENTAR