Start Stars Udala se Lily Allen

Udala se Lily Allen

SHARE

Lily Allen udala se za Sama Coopera na intimnom venčanju sa 100 najbližih prijatelja, članova porodice i poslovnih saradnika.

Trudna pevačica odlučila se za venčanje u maloj kapeli St. James u Cranhamu gde ju je čekala horda obožavalaca. Venčanicu joj je dizajnirala Delphine Manivet iz Pariza.

“Lepo je što je trudna, jako sam srećna zbog nje. To je nešto prelepo. Njen stomačić izgleda slatko u haljini. Ona i ja smo smatrale da u trudnoći takođe treba da izgleda lepo, ali i dostojanstveno stoga je ova haljina bila savršena za to”, izjavila je dizajnerka venčanice. Mlada je uz to imala buket u kojem su preovladavale bele ruže.

Pre venčanja nagađalo se da će nositi Chanelovu haljinu, ali dizajnerka kaže da joj se Lily javila još u januaru, na preporuku prijatelja. Odlučila je da venčanica i veo budu u retro stilu 1920-ih, jer je i celo venčanje bilo inspirisano tom decenijom. 

Na venčanju je bilo mnogo pripadnika osiguranja i fotografa, a svadba se održala na obližnjem seoskom imanju čija je Lily vlasnica. Par je zajedno od 2009. godine, a trudna je nekoliko meseci. Navodno je presrećna zbog bebe, jer je prošle godine u novebru imala drugi spontani pobačaj.

[youtube ZEIXvBXf28w]

OSTAVI KOMENTAR