1012
Udala se Lily Allen

Udala se Lily Allen

1012
SHARE

Lily Allen udala se za Sama Coopera na intimnom venčanju sa 100 najbližih prijatelja, članova porodice i poslovnih saradnika.

Trudna pevačica odlučila se za venčanje u maloj kapeli St. James u Cranhamu gde ju je čekala horda obožavalaca. Venčanicu joj je dizajnirala Delphine Manivet iz Pariza.

“Lepo je što je trudna, jako sam srećna zbog nje. To je nešto prelepo. Njen stomačić izgleda slatko u haljini. Ona i ja smo smatrale da u trudnoći takođe treba da izgleda lepo, ali i dostojanstveno stoga je ova haljina bila savršena za to”, izjavila je dizajnerka venčanice. Mlada je uz to imala buket u kojem su preovladavale bele ruže.

Pre venčanja nagađalo se da će nositi Chanelovu haljinu, ali dizajnerka kaže da joj se Lily javila još u januaru, na preporuku prijatelja. Odlučila je da venčanica i veo budu u retro stilu 1920-ih, jer je i celo venčanje bilo inspirisano tom decenijom. 

Na venčanju je bilo mnogo pripadnika osiguranja i fotografa, a svadba se održala na obližnjem seoskom imanju čija je Lily vlasnica. Par je zajedno od 2009. godine, a trudna je nekoliko meseci. Navodno je presrećna zbog bebe, jer je prošle godine u novebru imala drugi spontani pobačaj.

[youtube ZEIXvBXf28w]

6 KOMENTARA

  1. cestitam,sve najbolje!!!@Andjela Bieber stvarno haljina nije nesh a ni veo!!!!mislila sam da ce biti ljepsa za ovu prigodu

  2. Vazno je da je ona srecna…I CESTITAM SVE NAJBOLJE U ZIVOTU!!!

  3. Ovakvom haljinom cini mi se da kopira Kate Middleton.U svakom slucaju,cestitam joj puno,jer je jadnica imala dva pobacaja,i takodje se nadam da ce sada sve biti u redu. :)

  4. Cestitam! Preslatka je, ali je zato vencanica blagi uzas. Izgleda kao da se umotala u sveze opranu zavesu moje bake.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.