1132
U susret Wimbledonu – upoznajte tenisku Lady GaGu

U susret Wimbledonu – upoznajte tenisku Lady GaGu

1132
SHARE

Iako je Bethanie Mattek-Sands 31. na WTA listi i nije u najužem krugu onih koji izazivaju najveću pažnju u teniskom svetu, na zabavi za tenisere i teniserke u Wimbledonu bila je možda i prva zvezda.

Razlog je haljina u kojoj se pojavila na proslavi. Drečavo žute boje i mnogi detalji koji isključivo podsećaju na teniske loptice, žarile su se po njenoj haljini, pa je na prvi pogled odmah dobila nadimak “teniska Lady GaGa”.

Američka teniserka Mattek-Sands je uvek težila ekstravaganciji, pa je tako promovisala modu dugih čarapa na terenu, a vrlo često mečeve igra s iscrtanim “ratničkim” bojama po licu.

Znala je i da nosi tigraste haljine, uvek je davala oduška kada je moda u pitanju, a niti ovom prilikom nije ostala dužna. A, da je nadimak “teniska Lady GaGa” prikladan potvrđuje i dizajner ove žuto haljine. U pitanju je Alex Noble, koji se ujedno i brine za spomenutu planetarno poznatu pevačicu.

[youtube wfWos4czauQ]

14 KOMENTARA

  1. nerazumijem zastoo oblacii ovakve haljine…da sam ja na njenom mjewstuu obukla bih nestoo svecanije ipak ona ide na rep carpet..a ne da se neko s njom igra tennisa …:D

  2. Jel sam jedina kojoj ova izgleda kao transvestit u ovoj zutoj haljini?xD mada mi se haljina svidja,samo joj ne stoji uopste.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.