1048
Twilight stigao u Evropu: Kristen, Taylor i Rob sjajni na premijeri u...

Twilight stigao u Evropu: Kristen, Taylor i Rob sjajni na premijeri u Londonu

1048
SHARE

Nakon Amerike, novi Twilight film predstavljen je i u Evropi, tačnije u Londonu, a premijeri su prisustovale i sve glavne zvezde.

null

null

null

Kristen je izgledala odlično u crno čipkastoj haljini dok je s osmehom pozirala fotografima, sama ili u društvu Taylora i Roba. Ona kaže da će joj trenuci na crvenom tepihu zaista faliti. “Svaki put kad radimo nešto za ove filmove, osećaj je isti. To uzbuđenje je ono što će nam nedostajati. Imam nešto zajedničko sa svim ljudima ovde. To je prilično kul.”

null

null

null

Za razliku od američke premijere na kojoj se pojavio u diskutabilnoj zelenoj kombinaciji, Rob je ovog puta odabrao otmeno tamno odelo, dok se Taylor odlučio za nešto manje formalnu kombinaciju. Zašto je uopšte nosio zeleno odelo u Los Anđelesu, Rob je objasnio rečima: “Sanjao sam odelo boje smaragda. Onda sam rekao Gucciju da ga napravi.”

null

null

null

null

null

FOTO: Tanjug

8 KOMENTARA

  1. A meni je Robert najlepsi, a Kristen najruznija! Ne znam sta se desava sa tom devojkom, ces se obuce extra, cas odvratno. Kao da zivi u Teksasu je, samo joj jos kaubojski sesir fali.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.