Start Stars Top 5 slatkica koje su u 2010. godini proslavile 18. rođendan

Top 5 slatkica koje su u 2010. godini proslavile 18. rođendan

SHARE

Iako su golišavih fotografija ovih seksi devojaka mediji bili puni i dok su bile maloletne, mnogi su s radošću iščekivali trenutak kad će preći prag punoletstva. I to se ove godine i dogodilo. Ranker je stoga složio listu Top 5 seksi slatkica koje su u 2010. godini proslavile 18. rođendan, a na samom vrhu se nalazi Miley Cyrus, koja je punoljetna postala pre neki dan!

1. Miley Cyrus

Ova američka tinejdžerska zvezda 18. rođendan proslavila je 23. novembra. Dosad su se u medijima mogle videti njene brojne golišave fotografije – od onih koje je snimila za razne časopise, preko onih koje je sama objavila na svom MySpaceu i Twitteru, do onih koje su paparazzi slučajno uhvatili na njenim nastupima, kad je pokazala i više nego je trebalo.

[youtube 1IBfNErM2Pc]

2. Selena Gomez

Američka slatkica koja se bavi pevanjem i glumom punoletna je postala 22. jula. Paparazzi su njen 18. rođendan jedva dočekali pa su je ovog leta verno pratili po plažama ne bi li im pokazala nešto više od savršenog tela u bikiniju.

[youtube UfcvO2t8Ntg]

3. Kaya Scodelario

Britanska glumica i model Kaya Scodelario lepotu zahvaljuje dobrim genima koje je nasledila od majke Brazilke. Punoletna je postala 13. marta ove godine, a ako je verovati britanskim i američkim medijima, taj se dan željno iščekivao još od njene 14. godine. Mnogi je uspoređuju s Kate Moss, a zna se kako ta poznata Britanka doslovno živi onu “seks, droga i rock&roll”. Upravo puno droge i seksa bilo je u seriji “Skins” u kojoj je Kaya glumila četiri sezone.

[youtube IcIR6xfd3Xg]

4. Demi Lovato

Američka glumica i pevačica Demi Lovato punoletna je postala 20. avgusta. No, njeno uplovljavanje u svet odraslih, čini se, nije prošlo bezbolno. Početkom novembra iznenada je prekinula karijeru i prijavila se u kliniku kako bi potražila stručnu psihološku pomoć jer se potpuno emocionalno slomila. Navodno nije na lečenju od ovisnosti o alkoholu ili drogama, već joj je samo potreban psihijatar.

[youtube oYDDiqhhzbQ]

5. Jennette McCurdy

Još jedna američka glumica i pevačica koja se našla na ovoj listi je Jennette McCurdy, koja je svoj 18. rođendan proslavila 26. juna ove godine. Glumačku karijeru započela je kao osmogodišnja devojčica i otada je glumila u brojnim serijama, a pevačku karijeru započela je 2008. godine.

[youtube is4bQ3AT0Ec]

33 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR