Start Stars Top 10 statusa na Twitteru 2010. godine

Top 10 statusa na Twitteru 2010. godine

SHARE

Popularnost Twittera raste iz dana u dan, a evo i nekih od najluđih statusa koju su objavljeni na ovoj društvenoj mreži protekle godine.

1. “U čast svih ptica koje su natopljene naftom, tweetovi postaju grgoljanje”, Stephen Colbert,  američki satiričar, glumac i komičar.

2. “Uvek ignorišemo one koji nas obožavaju, a obožavamo one koji nas ignorišu”, Dizzy Drake.

3.”aaaaaaaaaahhhhhhhhmmmmmmmbaaaaakkkkk”, famozni je status repera Lil Waynea kojim je potvrdio svoj povratak.

4. “Volim te puno ljubavi”, napisao je na španskom Justin Bieber, a mlađane obožavateljke nakon toga  pale su u nesvest.

5.”Upravo sam primetio da me je Twitter podsetio da dodam lokaciju na kojoj se nalazim. Neću pasti na tu foru”, napisao je korisnik imena Alqaeda.

6. “Plačem jer volim Justina Biebera”, napisao je muzičar Joe Jonas iz The Jonas Brothers.

7. “Predivna sam na svoj način jer Bog ne pravi greške. Na pravom sam putu. Rođena sam ovakva”, zaključila je Lady Gaga.

8. “Žao mi je Taylor”, napisao je Kanye West nakon što je osramotio Taylor Swift na dodeli MTV nagrada.

9. “Justin Bieber pokazao mi je svoje trbušne mišiće usred restorana. On stvarno ima prave pločice. Sexy, haha. Bieber, nemoj me ubiti!”, napisala je Rihanna.

10. “Nemojte se fokusirati na jednu osobu koja vas mrzi. Nećete doći u park i organizovati piknik pored gomile psećeg izmeta”, napisao je anonimni korisnik Twittera koji je dospeo u top deset najčešće komentarisanih statusa na Twitteru.

OSTAVI KOMENTAR