Start Stars TOKIO HOTEL: Tajna veza braće Kaulitz

TOKIO HOTEL: Tajna veza braće Kaulitz

SHARE

001-tokio

Njih su dvojica okosnica tvog omiljenog benda Tokio Hotel. Zato te sigurno zanima kakvi su zaista ovi otkačeni blizanci!

Sve je privukao jedinstven izgled i neobično ime nemačke rock atrakcije Tokio Hotel. No, najveća je pomama za blizancima Billom i Tomom. Pevač Bill predstavio se crnom manga frizurom, otkačenim rockerskim stilom, tetovažom svog sastava na vratu, te sa dva piercinga na desnoj obrvi i jeziku. No, najviše je pažnje privukao svojim očima dramatično obrubljenim crnom olovkom i senkom te noktima nalakiranim u crno. Pažnju je privukao i njegov istovetni blizanac Tom, stilski posve različit od svog brata Billa: oblači se u hip-hop stilu, kosa mu je spletena u dredlockse i ima piercing na usni. Evo što popularna braća kažu o sebi.

Image Hosting by imagefra.me

Koliko ste povezani vas dvojica?
TOM: Ne bih mogao zamisliti život bez Billa. Zajedno smo od samog početka. Jako je dobro kada imaš brata blizanca – baš je lepo kada si s nekim toliko blizak!

Događa li vam se da sanjate iste snove?
BILL: Zvuči neverovatno, ali događa se! Ponekad kada ujutro pričamo što smo sanjali, shvatimo da su nam snovi identični.

Image Hosting by imagefra.me

Da li, kao neki blizanci, osećate tugu i radost onog drugog?
BILL: Radujemo se istim stvarima – i iste stvari nas mogu rastužiti. Kada jedan od nas ujutro ustane neraspoložen, onda je obično i onaj drugi loše volje.

Da li ste se isto oblačili kao klinci?
TOM: Kada smo bili mali, mama nas je često oblačila u istu odeću. Ali, kada smo krenuli u školu, želeli smo nositi različite stvari. Već u osmoj godini bili smo totalno različiti!

Image Hosting by imagefra.me

Kakvi ste bili kao klinci?
TOM: U vrtiću smo vaspitače dovodili do ludila. Imali smo majice na kojima je pisalo Tom i Bill, ali smo ih namerno međusobno zamenili. Na kraju, kada više niko nije znao koji je koji, stali bismo sa strane i smejali se. Nažalost, ta fora nam nije mogla proći u školi jer smo se tada već dosta razlikovali!

Znači, kad ste krenuli u osnovu školu, hteli ste da budete potpuno različiti?
TOM: Da. Mislim da je dobro što različito izgledamo. Ne želim biti kao Bill, a Bill ne želi biti kao ja. Ne mogu da zamislm da se krećem uokolo kao kopija svog brata.

Image Hosting by imagefra.me

Koji su vaši talenti?
TOM: Bill je kreativniji, voli da slika i kreira odeću. Ja ispisujem grafite i vozim BMX. Obojici nam je muzika omiljeni hobi.
BILL: Uvek kada bih želeo da naučim da sviram neki instrument, odustajao bih ako mi to ne bi pošlo za rukom nakon jednog vežbanja. Tom je uporniji od mene u tim stvarima. Ima dobar glas, ali ja sam ipak bolji pevač od njega.

Krećete li se u istom društvu, ko vam je najbolji prijatelj?
TOM: Naš najbolji prijatelj zove se Andreas. Uvek smo zajedno. Među nama nema ljubomore i ne svađamo se. Mislim da nas Andreas obojicu podjednako voli!

Image Hosting by imagefra.me

Šta najviše volite od klope?
TOM: Sve što ja volim da jedem voli i Bill i obrnuto. Volimo fast food, pizzu, tjesteninu… Jedemo samo ono što nam je dobro poznato. Ni jedan od nas ne zna da kuva.

OSTAVI KOMENTAR