1027
TOKIO HOTEL: Tajna veza braće Kaulitz

TOKIO HOTEL: Tajna veza braće Kaulitz

1027
SHARE

001-tokio

Njih su dvojica okosnica tvog omiljenog benda Tokio Hotel. Zato te sigurno zanima kakvi su zaista ovi otkačeni blizanci!

Sve je privukao jedinstven izgled i neobično ime nemačke rock atrakcije Tokio Hotel. No, najveća je pomama za blizancima Billom i Tomom. Pevač Bill predstavio se crnom manga frizurom, otkačenim rockerskim stilom, tetovažom svog sastava na vratu, te sa dva piercinga na desnoj obrvi i jeziku. No, najviše je pažnje privukao svojim očima dramatično obrubljenim crnom olovkom i senkom te noktima nalakiranim u crno. Pažnju je privukao i njegov istovetni blizanac Tom, stilski posve različit od svog brata Billa: oblači se u hip-hop stilu, kosa mu je spletena u dredlockse i ima piercing na usni. Evo što popularna braća kažu o sebi.

Image Hosting by imagefra.me

Koliko ste povezani vas dvojica?
TOM: Ne bih mogao zamisliti život bez Billa. Zajedno smo od samog početka. Jako je dobro kada imaš brata blizanca – baš je lepo kada si s nekim toliko blizak!

Događa li vam se da sanjate iste snove?
BILL: Zvuči neverovatno, ali događa se! Ponekad kada ujutro pričamo što smo sanjali, shvatimo da su nam snovi identični.

Image Hosting by imagefra.me

Da li, kao neki blizanci, osećate tugu i radost onog drugog?
BILL: Radujemo se istim stvarima – i iste stvari nas mogu rastužiti. Kada jedan od nas ujutro ustane neraspoložen, onda je obično i onaj drugi loše volje.

Da li ste se isto oblačili kao klinci?
TOM: Kada smo bili mali, mama nas je često oblačila u istu odeću. Ali, kada smo krenuli u školu, želeli smo nositi različite stvari. Već u osmoj godini bili smo totalno različiti!

Image Hosting by imagefra.me

Kakvi ste bili kao klinci?
TOM: U vrtiću smo vaspitače dovodili do ludila. Imali smo majice na kojima je pisalo Tom i Bill, ali smo ih namerno međusobno zamenili. Na kraju, kada više niko nije znao koji je koji, stali bismo sa strane i smejali se. Nažalost, ta fora nam nije mogla proći u školi jer smo se tada već dosta razlikovali!

Znači, kad ste krenuli u osnovu školu, hteli ste da budete potpuno različiti?
TOM: Da. Mislim da je dobro što različito izgledamo. Ne želim biti kao Bill, a Bill ne želi biti kao ja. Ne mogu da zamislm da se krećem uokolo kao kopija svog brata.

Image Hosting by imagefra.me

Koji su vaši talenti?
TOM: Bill je kreativniji, voli da slika i kreira odeću. Ja ispisujem grafite i vozim BMX. Obojici nam je muzika omiljeni hobi.
BILL: Uvek kada bih želeo da naučim da sviram neki instrument, odustajao bih ako mi to ne bi pošlo za rukom nakon jednog vežbanja. Tom je uporniji od mene u tim stvarima. Ima dobar glas, ali ja sam ipak bolji pevač od njega.

Krećete li se u istom društvu, ko vam je najbolji prijatelj?
TOM: Naš najbolji prijatelj zove se Andreas. Uvek smo zajedno. Među nama nema ljubomore i ne svađamo se. Mislim da nas Andreas obojicu podjednako voli!

Image Hosting by imagefra.me

Šta najviše volite od klope?
TOM: Sve što ja volim da jedem voli i Bill i obrnuto. Volimo fast food, pizzu, tjesteninu… Jedemo samo ono što nam je dobro poznato. Ni jedan od nas ne zna da kuva.

98 KOMENTARA

 1. The bEast bEnd In thE W0rld Ŧ0ki0 H0Ŧel…..!!!!!
  I am Bill……..i am l0vE Ŧ0ki0 H0Ŧe f0reveR iS iN my hEarT

 2. IIIIIIIIIIIIIIIIII,DOSHLI SUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!
  DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  POSLUSHALI SU ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD

 3. __________o
  _________o_o
  ________o___o
  o__o_o_o__♥__o_o_o__o
  __o____♥_SELENA_♥___o
  ____o__GOMEZ__o
  _____o___♥ ♥ ♥__o
  ____o_____o_____o
  ___o____o___o____o
  __o__º__________º__o

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.