Start Stars Tinejdžerski filmovi koje morate pogledati (prvi deo)

Tinejdžerski filmovi koje morate pogledati (prvi deo)

SHARE

Ovih deset filmova će vas nasmejati ili dovesti do suza, ali ćete u svima uživati. 

The Breakfast Club

[youtube dkX8J-FKndE]

Ovaj pravi klasik smešten je u osamdesete godine prošlog veka, i govori o grupi tinejdžera koji za kaznu moraju da provedu subotu u školi. Svaki tinejdžer predstavlja neki stereotip, pa tako imamo razmaženo derište, sportistu, siledžiju, čudaka itd.  Ono što sledi jeste priča o tome kako iako su totalni različiti, oni mogu da deluju kao složna grupa.

American Pie

[youtube F0GJMxsivh4]

Ova “prljava” američka komedija sadrži mnoštvo nezaboravnih scena, otkačenih šala i mračnog humora. Njegov uspeh uslovio je gomilu nastavaka, ali nijedan nije dobar kao original.

Pretty in Pink

[youtube 33escTjZg1E]

Ovo je jedna od najpoznatijih tinejdžerskih romantičnih komedija i govori o devojci koji bira između svog otkačenog prijatelja i naizgled neosvojivog bogatog momka iz svoje škole. Koga će biti njen izbor?

Not Another Teen Movie

[youtube XdF6AfeBlH0]

Daleko najbolji iz kategorije filmova koji ismejavaju druge filmove, Not Another Teen Movie je sjajna zabava za društvo. Mada, za neke scene zaista morate imati jak stomak!

10 Things I Hate About You

[youtube AWmjzCZr0Jw]

Ovo je uloga koja je proslavila prerano preminulog Heatha Ledgera i bazirana je delu Williama Shakespeara. U njemu ćete pronaći sve, od “baš me briga” momka do naizgled nedostižne i nezainteresovane devojke, ali i opklade, koja će ih spojiti.

OSTAVI KOMENTAR