Start Stars Tinejdžerski filmovi koje morate pogledati (drugi deo)

Tinejdžerski filmovi koje morate pogledati (drugi deo)

SHARE

Ovih deset filmova će vas nasmejati ili dovesti do suza, ali ćete u svima uživati.

Bring It On

[youtube 1sAsa9PMicc]

Kirsten Dunst je čirlidersica koja saznaje da su članice njen ekipe kopirale protivnički tim, pa želi da im dokaže da na takmičenju mogu da pobede i sa sopstvenim talentom. Devojka koja se proslavila u Spiderman serijalu zaista je maestralna u ovom filmu, koji je kasnije dobio još nekoliko manje uspešnih nastavaka.

Clueless

[youtube yHDcD_xhwAo]

Prosto morate da obožavate Aliciu Silverstone u ovom filmu! Nećemo vam ništa reći osim da film poseduje odličnu priču ali i da je pravi praznik za oči.

Mean Girls

[youtube 6YjSIvmNjT8]

Uopšte nije važno da li volite Lindsay ili ne, ovaj film ćete voleti zbog načina na koji poredi rivalstvo devojaka, sa borbom divljih životinja u džungli. Ovo je sjajna komedija u kojoj pored LiLo fantastičnu ulogu ima Rachel McAdams.

Superbad

[youtube q3UFV1in5Qk]

Superbad govori o dva najbolja prijatelja, Sethu i Evanu koji pokušavaju da osvoje devojke koje im se dopadaju, tako što će dokazati da su velike face i uneti na njihovu žurku ogromnu količinu alkohola. Kako to obično ide, stvari se brzo komplikuju i prerastaju u otkačenu komediju.

Cruel Intentions

[youtube 538iMqi9S8g]

Snimljen pre 11 godina za svega 10 miliona dolara, Cruel Intentions je okupio na jednom mestu veliki broj sjajnih mladih glumaca, među kojima su Ryan Phillippe, Reese Witherspoon, Sarah Michelle Gellar i Selma Blair, a pokupio je i nekoliko MTV nagrada, između ostalog i za najbolji poljubac. Da li iskrena ljubav može da promeni jednu naizgled bezosećajnu i zlu osobu, pitanje je kojim se bavi ovaj film u čijoj ćete svakoj sekundi uživati.

OSTAVI KOMENTAR