654
Taylor Swift: Očaravajuća lepota na još jednoj naslovnici

Taylor Swift: Očaravajuća lepota na još jednoj naslovnici

654
SHARE

Svi magazini se utrkuju da na svojoj naslovnoj strani imaju upravo Taylor Swift, koja im rado izlazi u susret, jer promoviše svoj album Red.

Photobucket

Photobucket

22-godišnja devojka snimila je editorijal za kanadsko izdanje časopisa Elle u nekoliko prelepih haljina. Naravno, ona je iskoristila i priliku da porazgovara o nekoliko interesantnih tema.

Photobucket

O trudu da živi normalan život:
“Sve živo analiziram, tako da sam razmišljala o tome kakav će biti moj život ako bi mi se ovo desilo. Izgleda da mnogo ljudi ne može da živi životom koji su voleli nakon što postanu slavni.”

Photobucket

O tome zašto piše pesme o raskidima:
“Jednostavno ne osećam da mi se pišu pesme o bilo čemu drugom osim o ljudskim emocijama jer je to tako fascinantna stvar…Šta još postoji osim ljubavi?”

38 KOMENTARA

  1. Pa eto!Ja sam jedna sveznalica….Prisluskivala sam tvoj razgovor sa Sonjom,pa sada sam pomislila, “nema ni jedna tajna kad je Marta tu” ;)

  2. @LYM,ne nisam,ustvari sam stavila Saru da prisluskuje!! ;) Tvoj i BUBIN razgovor,i juce sam prisluskivala tebe i Sonju(ustvari Sara))*****__________???Anny Q??

  3. xxaxaxaxaxaxaxax…Bas smesno LYM,ala ti volis da provociras(provociras i selenatore,directionere,bliebere….)) Ova Miley treba da vas se stidi!!!!

  4. Gde li je DOCA??Ma LYM,ja i Mica smo drugarice,samo da znas,!To sto se ne druzim sa tobom i Sonjom,ne znaci da se ne druzim sa Micom,zato sto se druzi sa vama..Naprotiv msm. da je ona tako cool rockerka!! ;)

  5. Nema veze!!To sto joj nisam najbolja drugarica na Blogger-u me briga!!Ti iskoriscavas sve oko sebe da napadaju mene i DOCU i sve selenatore,directionere i bliebere…))Vi slineri bi trebalo da se stidite!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.