190
Taylor Swift o Miley Cyrus: Ima mesta i za zvezde koje čine...

Taylor Swift o Miley Cyrus: Ima mesta i za zvezde koje čine greške!

190
SHARE

t_swift_09302013_3

Prelepa Taylor Swift gostuje na stranicama novog izdanja časopisa Glamour UK za koji je uradila editorijal ali je i iznela svoje mišljenje o zvezdi o kojoj se najviše priča u poslednje vreme – Miley Cyrus.

t_swift_09302013_1

Taylor smatra da Miley kao i svi mi činimo greške i bivamo ismevani zbog toga, ali da nju ne treba otpisati. “Postoji prostor za uzore koji čine greške. Mora biti prostora za uzore koje su ismevali na dodelama nagradama. To se jednostavno dešava i na sastancima i u školi i na Facebooku. I ja mogu da kažem da su me napadali tokom godina ali ne odustajem i srećna sam! Nije poenta ni da stalno budete na vrhu i delujete zanosno.”

t_swift_09302013_2

Autor: Life Content
FOTO: GLAMOUR

14 KOMENTARA

  1. Jako je lepo sto brani ostale zvezde :) ♥ Andjeoo :D
    Ja sam citala ovaj intervju pre ovoga na engleskom, i ne secam se da je rekla “Mora biti prostora za uzore koje su ismevali na dodelama nagradama” ali nema vezee!!
    PRELEPA je na ovim slikama!! :D

  2. Njih dve su nekad bile mnogo bolje prijateljice, ali više nisu, i baš mi je žao, jer se vidi da Taylor njoj i dalje želi sve najbolje… :) Volim ja i Miley, ali mislim da stvarno malo preteruje sa skandalima u poslednje vreme, i kad se malo primiri, možda se opet sprijatelje. :D

  3. Slazem se sa Taylor da svi prave greske mslm i nju su napadali za harryja i sve ostalo ali opet to za Miley.
    To nije obican blam… Ona se jednostavno ponasala onako kako ne treba oreterala je u svakom slucaju

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.