Start Stars SVE O ”NEW MOON”-u!!!

SVE O ”NEW MOON”-u!!!

SHARE

00581707_000003

Još nas kratko vreme deli od premijere ”New Moona”. ”New Moon” još je napetiji i neizvesniji film od svog prethodnika koji će svoje buduće gledaoce oduševiti vizuelnim stilom, odličnim glumačkim izvedbama i neverovatnom bezvremenskom ljubavnom pričom za sve generacije!”

Na Bellinoj maturskoj večeri ona i Edward zaljubljeno plešu okruženi mnoštvom lampica, a iz daljine ih promatra zla vampirica Victorija – završetak je filma ”Sumrak” (Twilight) koji je oborio rekorde gledanosti i zaradio 70,6 miliona američkih dolara u prvom vikendu prikazivanja.

Film ”Twilight” temeljen je na istoimenoj knjizi Stephenie Meyer, prvoj u kolekciji od četiri nastavka koji su opisom ljubavi devojke i vampira stvorili mit o novom Romeu i Juliji. Knjige su širom sveta prodate u više od 25 miliona primeraka i nalazile su se 103 nedelje na listi uspešnih USA Today.

Image Hosting

Svi zaljubljenici u ovu vampirsku sagu, prilagođenu svim uzrastima, s nestrpljenjem čekaju nastavak filma ”Twilight” – ”New Moon”, drugog od četiri filma koji će se snimiti po Meyerinim knjigama.

Pogledaj trejler za film:

[youtube KYBF3HKzrmE&feature]

Robert Pattinson i Kristen Stewart u ulogama besmrtnog vampira i mlade tinejdžerke koji se zaljubljuju i ruše sve granice i predrasude, svojom savršenom glumačkom hemijom osvojili su milione gledalaca širom sveta, a film “Twilight” je postao instant klasik.

Sinopsis

U gradiću Forksu za Bellu Swan sve je savršeno: u vezi je s Edwardom, svojom najvećom ljubavi, a uskoro upoznaje i njegovu porodicu vampiraCullenove. Nakon rođendanske zabave koja krene po zlu, Bella će se suočiti sa sudbinom.

Ubrzo nakon Bellinog (Kristen Stewart) 18. rođendana, Edward (Robert Pattison) je odlučuje ostaviti ne bi li je tako zaštitio. Dok slomljena srca, tužna i sama mesečari kroz poslednju godinu škole, Bella otkriva da Edwarda može pozvati kad god je u opasnosti. Njena želja da po svaku cenu bude s njim podstiče je da preuzima sve veće rizike, uključujući i brze vožnje motorom. Uz pomoć Jacoba Blacka (Taylor Lautner), prijatelja iz detinjstva i pripadnika tajanstvenog plemena Quileute, Bella za svoje pustolovine prerađuje motor. Bellino ledeno srce postepeno otapa prijateljstvo s Jacobom koji i sam čuva veliku tajnu.

Kada sama odluta na livadu, Bella se nađe licem u lice sa fatalnim napadačem. Tek je intervencija čopora neverovatno velikih vukova spašava od sablasne sudbine, a tada joj postaje jasno da se još uvek nalazi u velikoj opasnosti. Utrkujući se s vremenom, Bella saznaje drevnu tajnu plemena Quileute i stvarni razlog zbog kojega ju je Edward ostavio. Takođe, suočava se s mogućnošću smrtonosnog susreta s voljenim, a taj je susret prilično drugačiji od onog što je ona zamišljala…

Image Hosting

A ko su Volturi?

Volturi su vladajući klan vampira. Drevni, bledoliki, crvenooki i apsolutno smrtonosni, spremni su na sve da postojanje vlastite vrste zadrže dalje od ljudskog pogleda.

Redatelj Chris Weitz ništa nije hteo prepustiti slučaju, pa tako ni crvena kontaktna sočiva. U pitanju su posebna, ručno bojena sočiva, rekao je Weitz People Magazinu. Neprozirno su crvena, opasna poput očiju nekog grabežljivca. Jednostavno ne možete gledati u njih. U njima ima nečeg vrlo odbojnog.

Image Hosting

Britanski glumac Michael Sheen (The Queen) glumi Aroa, vođu italijanskog vampirskoga klana. Iako Aro, kao i njegov brat Marcus (Christopher Heyerdahl) te Caius (Jamie Campbell Bower), postoje već hiljadama godina, Weitz ističe kako im je namerno dao mladolikiji izgled u filmu – za šta ustvari treba zahvaliti autorki književnog dela Stephenie Meyer.

Stephenie je vrlo odlučno insistirala da Volturi ne smeju izgledati poput nekih čarobnjaka, objašnjava Weitz. Pa tako izgledaju vrlo mlado, ali vrlo formalno i samouvereno, što dolazi s godinama.

Image Hosting

Možda najsmrtonosnija od svih Voltura je Jane (Fanning), vampirica anđeoskog lica koja svoje žrtve psihički muči. Ona izgleda vrlo neobično i strašno u ovome filmu, smatra Weitz. Dakota je oduvek želela glumiti negativca u nekome filmu, pa joj je ova uloga došla kao naručena. Ništa manje smrtonosan nije ni njen brat Alec (Cameron Bright) koji svojim žrtvama može otupiti sva čula, ostavljajući ih potpuno bespomoćnim.

Pogledaj ko su Volturi:

[youtube _cx6xlT6VQA]

SHARE
Prethodni članakTelenor top lista #2
Naredni članakProblemi, problemi…

OSTAVI KOMENTAR