Start Stars Stephenie Meyer kod Oprah otkriva pikanterije iz ”Twilighta”

Stephenie Meyer kod Oprah otkriva pikanterije iz ”Twilighta”

SHARE

SIPAUSA30043654_000018

Autorka ”Twilighta”, tajnovita Stephenie Meyer koja vrlo retko daje intervjue, sešće na kauč u Oprah Showu gde će s popularnom voditeljkom čavrljati o histeriji koju su među tinejdžerima izazvali vampiri i vukodlaci.

Milionerka i majka troje dece ima zakazan intervju ZA DANAS, ali nije precizirano hoće li biti emitovan istog dana ili će samo biti snimljen. Ovo će biti prvi i jedini njen intervju uoči svetske premijere “New Moona“.

Iako je mnogi kritikuju zbog otrcanog stila i neoriginalnih tema, Stephenie se serijom knjiga o vampirima prilično obogatila i proslavila što je čini idealnom kandidatkinjom za gostovanje kod Oprah. “Dajem samo jedan intervju, i zato želim da bude zaista važan”, napisala je ona na svom blog.

Intervju će biti namenjen širokom rasponu gledaoca i zato fanovi neće moći čuti mnogo tajni i nepoznatih informacija o svojim krvožednim junacima. Stephenie će na pitanja fanova odgovarati sledeće nedelje na zvaničnoj stranici filma.

Drugi po redu film iz serijala ”Twilight” – ”New Moon”, dolazi u bioskope 20. novembra, a Stephenie je vrlo blisko sarađivala s režiserom filma kako bi radnja knjige bila verno prenesena na veliki ekran. “Tako sam zapanjena i oduševljena svime što je Chris Weitz uradio sa “New Moonom” pa želim pričati o tome i pokazati koliko ga podržavam”, napisala je Stephenie na svom blogu.

OSTAVI KOMENTAR