Start Stars Srećan rođendan Miley! 10 trenutaka koji su obeležili njene tinejdžerske godine

Srećan rođendan Miley! 10 trenutaka koji su obeležili njene tinejdžerske godine

SHARE

Od danas Miley više nije tinejdžerka pa je to idealna prilika da se podsetimo nekih nezaboravnih trenutaka iz njene dosadašnje karijere. Bilo ih je zaista mnogo, ali mi smo odabrali 10.

null

(2007.) Osvajanje muzičkog sveta: Miley je 2007. osvojila svet svojom turnejom “Best of Both Worlds”, a apsolutno svaki koncert bio je rasprodat! Čak 2 miliona dolara Miles je izdvojila kao pomoć bolnicama.

null

(2008.) Mileyin 16. rođendan  – proslavila ga je u Diznilendu, zajedno sa čitavih 5.000 fanova u publici. Sav zarađeni novac od zabave poklonjen je dobrotvornim fondacijama.

null

(2008.) Miley u borbi protiv raka – Miley je učestvovala u snimanju singla “Just Stand Up”, zajedno sa Mariah Carey, Beyonce, Mary J. Blige i drugim zvezdama, a sav novac otišao je u dobrotvorne svrhe.

null

(2009.) Odlazak u pisce – Miley objavljuje svoju prvu knjigu, autobiografiju pod nazivom “Miles to Go” koja je odmah postala bestseler.

null

(2009.) Tinejdžerka kraljica sreće pravu kraljicu: Miley je na vrhuncu popularnosti a svoj hit “Party in the USA” izvodi pred britanskom kraljicom. Šta joj je poručila Elizabetha II? “Miley, izgledaš lepo”, rekla je.

null

(2009.) Ulazak u modu: Miley i pored svih obaveza nalazi vremena da pokrene sopstvenu modnu liniju koja kreće u prodaju širom sveta.

null

(2011.) Domaćica u Saturday Night Live: Miley je vodila jednu epizodu popularnog šou programa koji se decenijama unazad prikazuje u Americi. Ne samo da je oduševila kritiku već i publiku, jer je gledanost te epizode bila izuzetno visoka.

null

(2011.) Duet sa rok legendom Joan Jett: Miley je ostvarila svoj san, otpevavši u šou Oprah Winfrey pesmu “I Loe Rock & Roll” sa svojim muzičkim idolom.

null

(2012.) Gostovanje u “Dva i po muškarca”: Miley se trijumfalno vraća na televiziju i drastično povećava gledanost ionako popularne serije. Ne čudi zato što bi producenti vrlo rado da je ponovo angažuju za još neku epizodu!

null

(2012.) Veridba: Posle dužeg zabavljanja uz jednu pauzu. Miley i Liam objavili su svoju veridbu u junu 2012. godine. Ipak, venčanje nije tako blizu – Miley ne zaboravlja svoje Smilere i obećava im svoj najbolji album ikad!

OSTAVI KOMENTAR