Start Stars Spektakl na otvaranju Olimpijade u Londonu!

Spektakl na otvaranju Olimpijade u Londonu!

SHARE

Pre 4 godine Kinezi su u Pekingu postavili standarde za otvaranje Olimpijade, ali može se reći da su Britanci sad ostavili još bolji utisak!

null

null

Ceo događaj odigrao se na novom Olimpijskom stadionu a na ceremoniji se pojavilo čitavih 10.500 sportista koji će se narednih 17 dana boriti za medalje. Na stadionu su među gledaocima bili princ William, njegova supruga Kate Middleton, princ Harry ali i glumica Nicole Kidman, odnosno David Beckham.

null

null

Tokom same ceremonije gledali smo kratak pregled iz britanske istorije od prvih Igara 1896. pa do danas. Nikad brojnija selekcija Srbije prodefilovala je posle ponoći pred prepunim stadionom, a zastavu je nosio Novak Đoković. Baš kao i Kobe Bryant, Maria Sharapova ili Usain Bolt, mnogi sportisti želeli su da se slikaju sa njim!

null

null

Na sceni smo mogli da vidimo i čujemo mnoge slavne britanske zvezde. Rowan Atkinson je sve oduševio u ulozi Mister Beana, a treštali su i brojni muzički hitovi Sex Pistolsa, Prodigyja i mnogih drugih. Šta se vama najviše dopalo na noćašnjoj ceremoni? Da li ste je ispratili do kraja?

OSTAVI KOMENTAR