Start Stars Slavni koji izgledaju stariji nego što jesu

Slavni koji izgledaju stariji nego što jesu

SHARE

 

Neke slavne ličnosti su dovoljno mlade za fakultet, ali izgledaju kao da su pred penzijom. Zbog alkohola i droge, očajnog odevanja ili nekog drugog razloga, ove zvezde izgledaju previše staro.

Lindsay Lohan

Stvarna starost: 23     Izgleda kao da ima: 43

Prošlog meseca objavljeno je da koža Lindsay Lohan prebrzo stari zbog njenog preteranog kvarcovanja, droge, alkohola i čestih odlazaka na žurke. Kozmetički hirurzi kažu da ona sad ima kožu sredovečne žene a to se najviše vidi na njenom jako naboranom čelu.

Amy Winehouse

Stvarna starost: 26     Izgleda kao da ima: 46

Baš kao u slučaju Lindsay Lohan velika količina droge i alkohola ostavila je brojne posledice na koži popularne pevačice koja godinama unazad gubi bitku s svojim zavisnostima, što je nedavno mogla da vidi i publika u Beogradu.

Keith Richards

Stvarna starost: 65     Izgleda kao: da je preminuo

Teško je u to poverovati, ali gitarista benda Rolling Stones ima samo 65 godina, jer izgleda mnogo starije i polu-živo. Richards je bivši zavisnik od heroina zbog čije je posedovanja optužen bezbroj puta. Ovih dana on izgleda kao jedan od pirata skeleta iz Pirata s Kariba.

Fergie

Stvarna starost: 34     Izgleda kao da ima: 44

Fergie je priznala mnoge intimne detalje o svim životima ali i dalje ne želi da otkrije koliko stvarno ima godina? Zahvaljujući vežbanju, njeno telo izgleda odlično, ali ima lice sredovečne žene. Ona za to krivi raniju zavisnost od droge ali mnogi smatraju da se pravi razlog krije u falsifikovanju datuma rođenja.

Hayden Panettiere

Stvarna starost: 20     Izgleda kao da ima: 30

Po američkim zakonima, Hayden Panettiere nema dovoljno godina da bi mogla da kupuje alkoholna pića, ali ona izgleda kao starija žena zarobljena u telu mlađe. U poslednjih dve godine, ona je potpuno promenila sve kod sebe – umesto razdragane mlade glumice, sad imamo devojku koja se oblači, šminka i govori kao starija žena. Takođe, svi njeni momci do sad bili su više od 10 godina stariji od nje.

OSTAVI KOMENTAR