Start Stars Slatkica Taylor Swift borila se s haljinom na nastupu u San Joseu

Slatkica Taylor Swift borila se s haljinom na nastupu u San Joseu

SHARE

Američka country pevačica nedavno je održala koncert koji je, nažalost, ostao zapamćen samo po njenoj nezgodi koju je imala s haljinom. Naime, tokom izvođenja pesme “Love Story” na koncertnoj turneji “Fearless” Taylorina haljina je, dok je ona hodala stepenicama, zapela za nepoznati rekvizit sve dok je pevačica svom silom nije povukla i nastavila hodati. Iako su gotovo svi videli njenu nezgodu, Taylor je, crvena u licu od stida, sa smeškom nastavila s izvođenjem pesme.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Lepa i uspešna 20-godišnjakinja poslednjih meseci puni medijske stupce svojim ljubavnim vezama, a poslednji put mediji su je spojili čak s tri muškarca istovremeno. Podsetimo, iako je navodno u ljubavnoj vezi s Coryjem Monteithom, country pevačica Taylor Swift viđa se još s dvojicom muškaraca, prenose američki mediji. Jedan od njih je John Mayer, dok je drugi njen bivši – Taylor Lautner.

[youtube volAHABdSrc]

Prema pisanju The National Inquirera, Taylor Swift u isto vreme nalazi se sa svom trojicom, što je potvrdio i jedan neimenovani prijatelj pevačice. Takođe, dodaje nedeljnik, Taylor je odlučila sve opcije ostaviti otvorenima pa u međuvremenu možda pronađe vremena za još jednog ljubavnika.

OSTAVI KOMENTAR