828
Slash dobio zvezdu na Stazi slavnih, Charlie Sheen napao Axla

Slash dobio zvezdu na Stazi slavnih, Charlie Sheen napao Axla

828
SHARE

Slavni gitarista Guns N’ Rosesa, njegova porodica i prijatelj Charlie Sheen prisustvovali su ceremoniji na Holivudskom bulevaru.

Slash se pojavio u svom tipičnom rokerskom izdanju, pa nisu izostale čizme, pripijene pantalone i kožni elementi uz prepoznatljiv cilindar. Uz njega su bili žena Perla i sinovi Cash i Emilion. Tom prilikom, on je izjavio: “Deo sam holivudskog materijala već dugo vremena a to što je tako nešto prepoznao grad Holivud je velika, velika čast.”

null

null

Charlie Sheen nije propustio priliku da uvredi Axl Rosea, nekadašnjeg Slashovog velikog prijatelja i kolegu: “Prilično je odgovarajuće da Slash dobio zvezdu na istoj ulici gde će Axl Rose spavati jednog dana.” Slash je inače prvi član Gunsa koji je dobio svoju zvezdu – Axl kojeg ćemo videti već u nedelju na Exit festivalu moraće da sačeka još neko vreme.

null

null

13 KOMENTARA

  1. Hvala Bogu pa se  Bravo setio da objavi nesto za rokerski svet a ne samo nesto o glupoj Seleni i onom retardiranom Justinu!!!! Dobro su se setili!!!! :D

  2. Svaka čast. Zaslužio je, al Axl-a da ne dirate! ♥
    I molim vas, zar svaki ovakav post morate da pokvarite spominjanjem Slene, Justina i ostalih ‘zvezdica’ koje će već za 10-ak godina biti zaboravljene.
    Gn’R je nešto što će se slušati večno, zato opušteno!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.