Start Stars Skandali koji su obeležili proteklu deceniju

Skandali koji su obeležili proteklu deceniju

SHARE

SIPAUSA30052584_000046

Jedna od stvari po kojima će se pamtiti decenija koja je na izmaku, svakako su brojni gafovi i skandali koji su se desili na dodelama raznoraznih nagrada i priznanja.

Ovom prilikom podsetićemo se na neke od momenata koji su, barem kada su gala manifestacije ovakvog tipa u pitanju, izazvali najveće interesovanje ili pak zgražavanje javnosti.

MADONNA I BRITNEY: Pravo u usta
Poljubac Madonne i Britney Spears (u društvu Christine Aguilere) na dodeli MTV Video Music Awards 2003. godine. Još uvek nam je simpatičan trenutak kada kamera zumira zbunjenog Justina Timberlakea.
[youtube 01k-Jvy46Bw]

SACHA BARON COHEN: Napad iz vazduha
Bruno (otkačeni lik koga igra britanski glumac Sacha Baron Cohen) aterira na Eminema tokom dodele filmskih MTV nagrada. Nažalost, kasnije se ispostavilo da je ceo ovaj „incident“ bio namešten.
[youtube ycD8XHSFeJo]

ANGELINA JOLIE: Bratski poljubac
Svet je bio šokiran „vrućim“ poljupcem koji je Angelina Jolie razmenila sa svojim bratom Jamesom Havenom na dodeli Oskara 2000. godine. Haven se kasnije pravdao da je samo želeo da čestita sestri na dobijenom priznanju ali se sve pretvorilo u nešto mnogo više

„U pitanju nije bio francuski poljubac, to je jednostavno bilo nešto sasvim normalno i ljupko. Čestitao sam joj na dobijenom Oskaru i na brzaka sam je poljubio u usne. Neko je sve to uslikao i ubrzo je ceo svet brujao o tome,“ izjavio je James.
00560808_000008

ADRIEN BRODY: Otišao predaleko
Prilikom dodele Oskara 2005. američki glumac Adrien Brody popeo se na pozornicu kako bi primio nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu (u filmu „Pijanista“). Tom prilikom, na veliko iznenađenje svh prisutnih, udelio je prezenterki Hale Berry sočan i seksi poljubac. To od njega sigurno nismo očekivali…
[youtube yfgl3czU9DU]

BRITNEY SPEARS: Katastrofa
Britney Spears na otvaranju MTV Video Music Awards 2007. godine. Ovim nastupom bili su razočarani čak i njeni najveći obožavaoci.
[youtube qaxxjSk2Dmk]

LADY GAGA: Biće krvi
Popularna pevačica krvari na smrt tokom dodela MTV nagrada 2009. godine. Nemamo komentara…
[youtube T-hpv3BMQPA]

KANYE WEST: Nepristojan gest
Ne znamo koji je vrag naterao talentovanog repera da upropasti veliki trenutak u karijeri mlađane Taylor Swift, ali da se ovim postupkom pošteno izblamirao – tu nema zbora. Zbog ovoga ga je kasnije kritikovao čak i predsednik Obama.
[youtube 1z8gCZ7zpsQ]

RAGE AGAINST THE MACHINE: Gubitnik i pobednici
Basista žestokih rokera Rage Against The Machine, Tim Commerford, uhapšen je zbog penjanja na kulise tokom dodela MTV nagrada 2000. godine u New Yorku, nakon što je njegov bend izgubio od grupe Limp Bizkit u kategoriji za najbolji spot. Kako kaže ona stara – ko gubi ima pravo da se ljuti, ali smatramo da je ovom prilikom Tim ipak malo preterao…
[youtube wIu0LpdS4XE]

OSTAVI KOMENTAR